Horoskop od 16. do 29. marta

OVAN
21. mart – 20. april
Tokom narednog perioda biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste postigli sve što namjeravate na poslovnom planu. Uplitanje nedovoljno upućenih saradnika dodatno će da otežava situaciju, ali pokušajte biti što smireniji. Zauzeti Ovnovi će doći u iskušenje da se upuste u vezu sa zauzetom osobom, a slobodnima se neće dešavati ništa zanimljivo. Čuvajte se prehlade.

BIK
21. april – 21. maj
Pružiće vam se prilika da obnovite saradnju s osobom koja vam je nekad bila velika podrška na profesionalnom planu. Ne oklijevajte, ne možete ništa da izgubite, a mnoga vrata bi mogla da vam se otvore. Ako vas još uvijek privlači jedna Škorpija, morate biti strpljivi i dopustiti joj da preuzme inicijativu. Odmor i dovoljno sna pomoći će vam da se bolje osjećate.

BLI­ZAN­CI
22. maj – 21. ju­ni
Nećete biti najproduktivniji u narednom periodu, nedostajaće vam volja, a nećete imati ni koncentracije za svakodnevne poslove. Osjećaj da ne stižete da učinite ono što morate stvaraće dodatnu nervozu, bićete neprijatni prema saradnicima. Partner neće imati dovoljno vremena za vas, što i nije loše, s obzirom da niste ugodno društvo. Mogući su stomačni problemi.

RAK
22. ju­ni – 22. juli
Bićete toliko zadovoljni zbog nove poslovne ponude da vam neće smetati nesposobnost saradnika da u najkraćem roku obave sve što bi trebali. Početni entuzijazam mogao bi s vremenom da vas košta živaca, pa ne ignorišite probleme. Ako ste razdvojeni od partnera, uskoro ćete ponovo biti zajedno, na obostrano zadovoljstvo. Vodite uredniji život.

LAV
23. ju­li – 22. avgust
Ubrzo ćete naći način kako da riješite finansijske probleme u kojima ste se iznenada našli. To će pozitivno uticati na vaš odnos prema radu, bićete mnogo spremniji na profesionalne izazove i strpljiviji u komunikaciji. U odnosu s partnerom, međutim, nedostajaće strpljenja i razumijevanja, oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Nećete imati zdravstvenih problema.

DJEVICA
23. avgust – 22. septembar
Ako ne budete pretjerivali s poslovnim idejama i planovima, kao što često znate, očekuje vas prilično miran period na profesionalnom planu. Ne raspravljajte se sa saradnicima i izbjeći ćete nepotrebne probleme. Svaki problem možete da riješite bez sukoba, ako ostanete hladne glave. Partner će vas razočarati nekim postupcima i bićete povrijeđeni. Godio bi vam kraći odmor.
VA­GA
23. sep­tem­bar – 22. okto­bar
Nemojte davati obećanja ako niste sigurni da možete i da ih ispunite, jer će poslovni partneri steći loše mišljenje o vama. Naučite da kažete kada nešto ne znate ili ne možete da uradite, olakšaćete sebi život. Osoba suprotnog pola, u čije dobre namjere sumnjate, pomoći će vam da riješite finansijske probleme. Za partnera kao da nemate vremena. Uredan život je važniji nego što mislite.

ŠKORPIJA
23. okto­bar – 21. no­vem­bar
Ne upuštajte se u novi poslovni poduhvat prije nego provjerite sve detalje i ne budete sasvim sigurni u buduće saradnike. Ako se i radi o osobama koje poznajete, opet učinite sve što treba prije konačne odluke. Osoba s kojom niste u sjajnim odnosima, a bila vam je važna u prošlosti, pokušaće ponovo da vas osvoji. Nesanica je možda rezultat pretjeranog rada za kompjuterom.

STRIJELAC
22. novem­bar – 21. decembar
Pred vama je stresan i naporan period. Imaćete previše obaveza van radnog mjesta i sretati se s mnogo ljudi, što će da otežava izvršavanje svakodnevnih obaveza. Mučiće vas i nepovjerenje u odnosu s novim saradnicima, bićete nervozni i sumnjičavi. Partner se neće ni truditi da vam olakša, unaprijed zna da je uzaludno da pokušava. Više boravite na otvorenom i bolje ćete se osjećati.

JA­RAC
22. de­cem­bar – 20. ja­nu­ar
Saradnici će od vas očekivati više fleksibilnosti i tolerancije, te ćete morati spretnije i brže da se prilagodite okolnostima. Poslovna dešavanja urodiće fantastičnim rezultatima, bilo da je u pitanju napredovanje, pokretanje privatnog biznisa ili promjena radnog mjesta. U odnosima s partnerom ćete se osjećati pomalo nezadovoljni i sputani. Ne pretjerujte sa slatkišima!

VO­DO­LI­JA
21. ja­nu­ar – 18. fe­bru­ar
Ako želite da napredujete i da se dokažete kao snažna i odlučna osoba, konstruktivno iskoristite energiju. Povremeno će vas stizati zaostali problemi iz prošlosti. Nije li došlo vrijeme da određenim osobama kažete šta o njima mislite i vlastite ambicije postavite na zdrave temelje. Veza s jednom osobom je preveliko iskušenje, niste sigurni želite li da nastavite. Zdravije se hranite.

RI­BE
19. fe­bru­ar – 20. mart
Nezadovoljstvo poslom, saradnicima ili atmosferom na radnom mjestu dosegnuće vrhunac. Nastojte da što prije pronađete neki ventil i pokušajte da energiju usmjerite na važne stvari. U vama će se probuditi želja za flertom, zavođenjem i zabranjenim voćem. Ne upuštajte se u komplikovane odnose da ne upropastite staro prijateljstvo. Zdravstveni problemi su konačno iza vas.

Booking.com

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...