Horoskop

od 24. novembra do 7. decembra

OVAN
21. mart – 20. april
Tokom narednog perioda bićete puni snage i želje da poslove koje ste počeli što prije završite, i to na najbolji mogući način. Budete li prisiljeni da donosite važne odluke, ne činite ništa prije nego se posavjetujete s osobom od povjerenja na višoj funkciji. Tvrdoglavi ste, ne želite da popuštate partneru, iako ste svjesni apsurdne situacije. Prehlada će vas prilično iscrpiti.

BIK
21. april – 21. maj
Važne dogovore i poslovne planove odložite do početka decembra, a dotad intenzivno razmišljajte o svim ponuđenim opcijama. Možete da tražite savjete od bližnjih, ali ćete jednu važnu odluku ipak morati sami da donesete. Vrijeme je da se potpuno otvorite prema osobi do koje vam je stalo, bez obzira na sve. Svjesni ste da ovako dalje ne ide. Na zdravlje se nećete žaliti.

BLI­ZAN­CI
22. maj – 21. ju­ni
Iako ste drugačije zamišljali sljedeći poslovni korak, bićete prisiljeni na kompromise koji vam neće biti po volji. Možete ili da se potpuno povučete ili da pristanete, ne postoji nikakva treća opcija koja bi zadovoljila obje strane. Partner će da vam prigovara zbog profesionalnih odluka i biće loše raspoložen, te su moguće ozbiljne svađe i sukobi. Mučiće vas hronične zdravstvene tegobe.

Booking.com

RAK
22. ju­ni – 22. juli
U narednom periodu nećete imati većih poslovnih problema ukoliko vam uspije da odvojite poslovne i prijateljske odnose. Budite profesionalni i ne ustručavajte se da kažete šta iskreno mislite, bez obzira o kome se radilo. U posljednje vrijeme niste dovoljno posvećeni partneru, te ga strpljenje i dobra volja lagano napuštaju. Ako vas muči kašalj, liječite se prirodnim preparatima.

LAV
23. ju­li – 22. avgust
Stanje na radnom mjestu nije sjajno, a ne usuđujete se da prihvatite novu poslovnu ponudu. Dobro razmislite o svim dobrom i lošim stranama, kako se kasnije ne biste kajali. Konačno ste se oslobodili nekog tereta u privatnom životu i želite potpuno da ga promijenite. Bez obzira na želje, mnogo je dešavanja koja će vam otežavati realizaciju. Nekoliko noći kvalitetnog sna će vas preporoditi.

DJEVICA
23. avgust – 22. septembar
Želite li da ostvarite sve što ste zamislili, moraćete sasvim da se posvetite poslu. Planete će vam biti naklonjene, ali ćete morati i da se suočite s nekim zaostalim problemima i starim protivnicima. Za partnera nećete imati mnogo vremena, pokušajte da mu objasnite svu ozbiljnost situacije prije nego počne da razmišlja o tome zašto ga zapostavljate. Dobro ćete se osjećati.

VA­GA
23. sep­tem­bar – 22. okto­bar
Period poslovne satisfakcije konačno je pred vama, a uslijediće i pohvale za odgovoran, korektan i ozbiljan odnos prema radnim obavezama. Zadovoljstvo uspjesima na radnom mjestu pozitivno će da djeluje na odnos s partnerom. Ipak pokušajte da odvojite privatni i poslovni život, te obratite pažnju na partnerove želje i potrebe. Zaboravili ste šta su zdrave navike, vratite im se što prije.

ŠKORPIJA
23. okto­bar – 21. no­vem­bar
Još uvijek osjećate iscrpljenost poslije napornog perioda na radnom mjestu. Ipak, prezadovoljni ste poslovnim rezultatima, pohvale stižu sa svih strana i to će vam davati novu snagu. Oduševljeni ste osobom koju ste nedavno upoznali i provodićete s njom mnogo vremena. Ali, euforično raspoloženje bi moglo da je udalji od vas, pokušajte da se kontrolišete. Mogući problemi s varenjem.

STRIJELAC
22. novem­bar – 21. decembar
Uspjećete da ostvarite poslovne želje ostajući vjerni sopstvenim idealima. Usmjerićete se i prema nekim novim ciljevima, ali prethodno morate da riješite manje probleme iz prošlosti. Period koji slijedi idealan je za posvećenost sebi, osluškivanje ličnih želja i potreba. Mnogi Strijelci druge dekade će prekinuti stare veze. Mučiće vas bolovi u želucu, smirite ih čajevima.

JA­RAC
22. de­cem­bar – 20. ja­nu­ar
Svoje greške više nećete moći da pravdate neubjedljivim izgovorima i da krivicu prebacujete na druge. Naučite da budete preduzetniji, iskreniji i steći ćete poštovanje saradnika. Vladaće neko čudno raspoloženje u ljubavi, tako da partner neće znati kako da se ponaša. Pogledajte istini u oči, budite pošteni prema sebi, pa ćete takvi biti i prema drugima. Promijenite način ishrane.

VO­DO­LI­JA
21. ja­nu­ar – 18. fe­bru­ar
Trudićete se svim silama da učvrstite finansijsku poziciju i većina vaših planova će se realizovati. Uspjećete, uprkos određenim poteškoćama i neslaganjima na radnom mjestu, pa možete da odahnete. Niste zadovoljni privatnim životom, potpuno ste ga zanemarili, a ako ste dugo bili sami ne upuštajte se u vezu samo iz želje da budete s nekim. Zdravije se hranite.

RI­BE
19. fe­bru­ar – 20. mart
Poželjećete da nađete neki novi posao ili da unesete promjene u sadašnji. Pokušaćete i da promijenite sopstveni izgled ili partnerovo ponašanje. Promjene po svaku cijenu uglavnom ne završe najbolje i nemojte da ih forsirate. Pogotovo kada je u pitanju partner, situacija može da postane loša. Što više se krećite ili počnite da se bavite nekim rekreativnim sportom, bolje ćete se osjećati.

Booking.com

Komentari

učitavam...