Marija Kilibarda: Ja sam najveći fan TLZP-a

Poznata voditeljka otkriva zašto je lijepo raditi ovaj šou, kako se nosi sa pozitivnim i negativnim komentarima, kao i u čemu, osim televizije, uživa

Razgovarala Marina Strugar
Foto Aleksandar Kujučev

Pored toga što je peta super sezona popularnog programa Tvoje lice zvuči poznato okupila ličnosti koje su obilježile prethodne sezone, ona je i u znaku povratka Marije Kilibarde, jedne od najomiljenih voditeljki na ovim prostorima. Lijepa, harizmatična, duhovita Marija postala je zaštitno lice ovog šoua.

Počela je nova sezona TLZP-a, sa kakvim emocijama ste ove godine ušli u taj projekat?
– Kao i svih prethodnih sezona ušla sam savelikim entuzijazmom i uzbuđenjem, budući da sam vjerovatno jedan od najvećih fanova ovog formata. Kako nisam bila voditelj četvrte sezone, u tom međuprostoru i tom periodu između treće i pete sezone nastala je neka nostalgična emocija u meni, tako da sam i s njom ušla u petu super sezonu ovog omiljenog regionalnog šou programa.
Postali ste zaštitno lice TLZP-a, zapravo Vi ste prva asocijacija kada se pomene taj popularni šou. Koliko Vam to laska i šta stoji iza toga?
– Nebrojeno puta sam čula ovakav komentar i zapravo prihvatam ga kao kompliment i to najljepši. Budući da ovaj format okuplja mnogo lica, mnogo imena i da me ljudi izdvoje i vežu za ovaj brend, to je velika čast. Iza toga stoji, mislim, iskrena emocija koju imam kada sam na sceni i koju dijelim sa takmičarima. Tu empatiju koju ja imam, to uzbuđenje pred svaki njihov nastup. Transparentna sam, meni se na licu prosto i vidi kako mi se svidjela neka imitacija. Jednostavno ne sakrivam, ne blokiram emocije, pustim i suzu, nekad se zacijenim od smijeha. Ponekad uđem i u klinč sa žirijem ako nemamo isto mišljenje. Volim da se na topao način obraćam publici jer znam da nas gledaju djeca, naši najmlađi i najslađi gledaoci. Vjerovatno sve to kako ja doživljavam i proživljavam ovaj format pustim da izađe iz mene, i to publika i osjeti. Iskreno, smatram da me to dovelo do toga da ja budem direktna asocijacija za ovaj program, što mi veoma laska i drago mi je.

Kompletan tekst možete pročitati u Graciji 171, 22.11.2019.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...