25. GP CONTOUR FASHION CONNECTION

Tradicionalni modni događaj "GP CONTOUR Fashion Connection", nakon pauze izazvane pandemijom Korona virusa, biće održan 25. put, 14. novembra u dvorcu Petrovića na Kruševcu, sa početkom u 21h, u organizaciji modne agencije „Mondaine models“.

Više od 200 zvanica, tokom s’ Oliver dana, imaće priliku vidjeti nove kolekcije Biljane Tipsarević, akademske slikarke Anje Radulović i Igora Todorovića koji će premijernim prikazivanjem kolekcije „VIGOR“ zatvoriti događaj. Studenti 2. godine Fakulteta za dizajn i multimediju „UDG“, pod mentorstvom profesorice Ane Vasiljević Čelar, predstaviće projekat „Neo antique spirit“ na izložbi koja će biti upriličena nakon revijalnog dijela, na spratu, u prostoru Fondacije Petrović Njegoš. Pored izložbe posjetioci će, zahvaljujući optici Mirković, imati priliku premijerno vidjeti prezentaciju ekskluzivnih modela sunčanih naočara, revijskih komada brendova Prada, Versace, Gucci, Balanciaga i Dior a uz to i mini kolekciju crnogorske modne dizajnerke i arhitektice Aleksandre Džaković ispred brenda AKKA.

Fokus jesenjeg 25. izdanja je na održivoj modi i modi kao stalnoj igri i stalnom istraživanju kao i na slobodi duha i tijela. Upravo zaštitna fotografija događaja, rezultat saradnje Igora Todorovića i  fotografa Petra Vujanića, rađena za editorijal magazina FAAR, promoviše dizajn koji tokom igre, inspirisane slobodom, može nastati i od materijala poput sintetičkog etisona,  izolir trake, eksera i ukrasnih šarki za stolariju.

Za frizuru će biti zadužen tim Zorana Vukčevića dok šminku tradicionalno potpisuje Ljubica Vukčević. Ovaj Gp Contour fashion connection će mirisati na novi muški i ženski s’Oliver, imaće aromu vrhunskih vina Mola i ChocoBash čokolada a organizatori će osim poruke koja se odnosi na važnost održive mode poslati i onu još humaniju kroz saradnju sa organizacijom „Devet dobrih žena“. Naime, tokom večeri, prikupljanjem novčanih sredstava za ovo udruženje, pokazaćemo da su, osim novih kolekcija, u trendu, oduvijek, i empatija, solidarnost i humanost.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno