Adel objavila spot za novu pjesmu

U samo trinaest sati od premijernog puštanja na YouTube kanalu britanske pjevačice Adel, spot za pjesmu 'Oh My God' pogledalo je više od sedam miliona ljudi iz cijelog svijeta, koji ne kriju svoje oduševljenje

Mnogi su upravo u pjesmi ‘Oh My God’ s njenog posljednjeg albuma ’30’ pronašli mnoge skrivene poruke kojima je slavna Adel progovorila o svom životu nakon razvoda od 47-godišnjeg Simona Konekija.

Za crno-bijeli spot, kojeg su obožavaoci odmah proglasili pravim remek-djelom, zaslužan je Sem Braun, s kojim je već radila na snimanju ‘Rolling In The Deep’, a o njihovoj saradnji Adel se oglasila i na svom Instagram profilu, gdje je stavila tek kratki isječak iz istog.

‘Dobila sam priliku ponovno raditi sa Semom Braunom na ‘Oh My God’, nakon što je režirao ‘Rolling In The Deep’ spot! Stoga ponovna saradnja nakon pauze duge cijelu deceniju bila je itekako nostalgična. Ovaj smo spot snimili na dan kada je pušten ‘Easy On Me’, stoga se milion stvari događalo istovremeno’, napisala je između ostalog.

A kako izgleda spot, procijenite sami.

tportal.hr

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...