spot_img

Adriatic Escape: Zaronite sa Katjom u Jadranske dubine

Adriatic Escape: Prva izložba fotografija Katje Logunove koja slavi suštinu života na obali Crne Gore. Izložbu je moguće videti u A&A galeriji u Porto Montenegru od 26. aprila do 26. maja.

spot_img

A&A galerija sa ponosom najavljuje otvaranje Adriatic Escape, zavodljivog pop-up događaja, izložbe fotografija poznate fotografkinje Katje Logunove. Ovaj ekskluzivni događaj biće otvoren za javnost od 26. aprila do 26. maja, prikazujući 20 izvanrednih umetničkih dela koja prikazuju lepotu života na obali Crne Gore. Adriatic Escape daje finalni uvid u evoluciju Katjine karijere, sa fokusom na isključivo čist umetnički izraz. Posetioci će tokom trajanja izložbe imati priliku da kupe izložene radove.

Katja je poznata po svojim saradnjama sa ultra luksuznim brendovima širom sveta. Njen rad objavljivan je u prestižnim modnim magazinima poput Vogue Italia i Vogue Arabia. Dok nastavlja sa profesionalnim rastom, iskorak ka umetničkoj fotografiji bio je prirodni sledeći profesionalni korak.

Poreklom iz Sibira, njen put u svet fotografije počeo je rano, još dok je istovremeno studirala na Univerzitetu umetnosti i na Univerzitetu finansija. Međutim, selidba u Crnu Goru pre skoro desert godina probudila je njenu najdublju inspiraciju. Očarana lepotom i kulturom zemlje, Katja je ipak pronašla svoj pravi životni poziv kroz fotografisanje života na moru i to je pretvorila u svoju profesiju u Crnoj Gori. “Na početku sam se fokusirala na portrete i modnu fotografiju kako bih prikazala jedinstvenu lepotu svake žene,” objašnjava Katja. “Vremenom sam eksperimentisala sa različitim stilovima, nalazeći skrivene dragulje ovog podneblja i očarana primorskim načinom života.”

“Uzbuđena sam što mogu da pokažem svoj rad u Porto Montenegru, mestu koje je osvojilo moje srce od dana kada sam stigla,” kaže Katja. “Predivni pejzaži i kultura Crne Gore bili su stalni izvor inspiracije za mene i presrećna sam što mogu da podelim ovo svoje putovanje sa svojim sugrađanima.”

Anastasija Degtjareva, direktorka A&A galerije, izrazila je takođe svoje oduševljenje što će biti domaćin Katjine prve pop-up izložbe. “Sa zadovoljstvom izlažemo Adriatic Escape u A&A galeriji,” kaže Anastasija. “Naša galerija uvek se trudila da predstavi inovativne umetnike i jedinstvene pristupe umetnosti. Verujemo da će ova izložba očarati publiku u Crnoj Gori.”  pored toga, ona u prvi plan stavlja potencijal Katjinog rada da obogati enterijere luksuznih domova unutar Porto Montenegra i šire. “Njena dela ne samo da dodaju estetsku vrednost, već i služe kao izvor inspiracije. Podstičemo sve vlasnike luksuznih nekretnina da razmotre uključivanje ovakvih “quite luxury”umetničkih dela u svoje životne prostore.”

-

Pridružite nam se u A&A galeriji u Porto Montenegru od 26. aprila do 26. maja na Adriatic Escape, nezaboravnom istraživanju lepote, umetnosti i života ovog dela obale Jadrana!

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO