spot_img

Adrijana u suzama

spot_img

Jedan od najočekivanijih ovogodišnjih modnih događaja napokon se desio. Victoria’s Secret Fashion Show 2018. ostaće zapamćen po mnogim divnim trenucima, a jedan od najemotivnijih je oproštaj Adrijane Lime. Naime, slavna brazilska ljepotica je u decembru prošle godine najavila povlačenje s modne piste, a tada je naglasila da želi pozitivno uticati na djevojke i žene koje imaju lošu sliku o sebi, te da želi da doprinese pozitivnijem stavu prema fizičkom izgledu.

Tridesetsedmogodišnja Adrijana je davne 1999. godine prvi put ponijela anđeoska krila, te nimalo ne čudi što se rasplakala, a publika je na njene suze reagovala snažnim aplauzom podrške.

“Draga Viktorija, hvala ti što si mi pokazala svijet, sa mnom podijelila svoje tajne i, najvažnije od svega, dala mi krila te me naučila da letim. S ljubavlju, Adrijana”, napisala je na Instagramu ispod videa u kojem se prisjetila svih svojih revija za Victoria’s Secret.

-

Pored Adrijane, pistom su prošetale zanosne Behati Prinslu, Kendis Svinpul, Jasmina Tuks, Džozefina Skriver, Sara Sampajo, Tejlor Hil, Bela i Điđi Hadid, Kendal Džener i Vini Harlou, a Šveđanka Elsa Hosk nosila je Fantasy Bra, grudnjak vrijedan milion dolara.

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO