spot_img

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Meni je muzika sve

“Nadam se da ćemo se družiti što više u Crnoj Gori. Godinama pjevam ovdje i svaki put budu vrhunski provodi”, rekla nam je, između ostalog, popularna pjevačica poslije nastupa u Podgorici

spot_img

Razgovarala Mila Durić/Foto Media biro

Aleksandra Prijović nastavlja da oduševljava publiku i puni dvorane širom regiona i pjevačica je o kojoj se najviše priča u proteklih nekoliko mjeseci. Ne bez razloga, naravno. Aleksandra ima 28 godina, a nakon deset godina bavljenja muzikom, tri albuma i višemilionskih pregleda njenih pjesama na kanalu YouTube, uspjela je u nečemu što je malo ko smatrao mogućim. U rekordnom roku rasprodala je karte za tri koncerta u beogradskoj Štark Areni, pet koncerata u zagrebačkoj Areni, tri koncerta u hali Čair u Nišu, tri u sarajevskoj olimpijskoj dvorani Zetra, dva u tuzlanskoj dvorani Mejdan, do posljednjeg mjesta bile su ispunjene i dvorane u Zenici, Varaždinu, Banjaluci, Zadru… A tako je bilo i na koncertima u Podgorici, 19. i 20. aprila. 

Podgorica je tražila spektakl i dobila ga je. Nakon 30 godina Morača se ponovo otvara za koncerte. Vi ste otvorili tu priču, kasnije su se pridružili i druge kolege i koleginice, da li Vam je puno srce? Kakvi su prvi utisci? 

– I više nego puno srce. Publika je nadmašila moja očekivanja. Godinama dolazim u ovaj grad i uvijek svi mislimo da ne može bolje, a onda publika dokaže i pokaže da može. Mislim da ste svi svjedoci da je bilo jako lijepo. Bilo je pozitivno, svi su igrali, skakali i bili veseli. Ovo ću pamtiti, prije svega, kao ozbiljnu žurku, a onda i prelijepe večeri, ispunjene pozitivnom energijom.

Šta imate da poručite svojoj publici?

-

– Svakoj osobi koja voli i prati ono što radim – hvala puno i trudiću se da ih nikad ne iznevjerim.

Kada su crnogorski izvođači u pitanju, ko je Vaš favorit?

– Nikada ne volim da izdvajam bilo koga. Rekla sam više puta da volim sve i svašta da slušam, muzika je nešto što čovjek ili voli ili ne voli. Postoji neko kome muzika ne znači toliko, ali meni je muzika sve.

Pjevali ste i pjesmu Ivanova korita. Ko je izabrao tu pjesmu za podgorički koncert?

– Ja sam izabrala tu pjesmu. U bilo koji grad da dođem, uvijek želim da pjevam i pjesmu za koju znam da je publika u tom gradu voli. Imam repertoar koji izvodim na koncertima, ali pjesma ili dvije to puno ne mijenjaju. Time želim iskazati poštovanje i zahvalnost publici iz tog grada ili države koji su na koncertu.

 

Kompletan tekst možete pročitati u GRACIJI 223/maj 2024.

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO