google-site-verification: googlefc794645174d708f.html

Nedavno objavljeno

Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Uz plažu hotela Čedi koja je, pored gostiju, takođe namijenjena i drugim korisnicima, te plažu Velja Spila kao od ovog ljeta uređeno kupalište, Almara by Luštica Bay dopuniće potražnju posjetilaca za mirnim, uređenim i bezbjednim plažama na otvorenom moru.

Dio plaže ukupne površine od 820 kvadratnih metara ostaje za javnu upotrebu, a plaža lokalno poznata po organizaciji najvećih plažnih zabava u ranim večernjim satima i hot-spot za trendi mlade, ove godine pažnju će posvetiti i porodičnom odmoru. Kapacitet plaže je oko 200 mjesta.

U potpuno novom ambijentu, privatni operater, poznata ugostiteljska porodica Davidović, predvidjela je dva ugostiteljska objekta – plažni klub i mediteranski restoran, dok će površinu za odmor upotpuniti 17 džambo baldahina. Porodice sa malom djecom sigurno će uživati u kupališnom dijelu budući da je od luštičkog kamena pripremljen i obalom nasut najfiniji pijesak.

Otvaranjem Almare i ponudom sva tri kupališta, kompleks Luštica Bay pozicionira se kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote za odmor i provod.

Porodica Davidović je ugledna ugostiteljska porodica iz Tivta koja upravlja sa nekoliko popularnih premijum gastro lokacija kao što su Ribarsko selo, Al posto đusto / Al Posto Giusto / i Adriatica Kamenari.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti