spot_img

Ambasadorke kuća ljepote

spot_img

Bela Hadid

Nakon prve naslovnice za Vogue i gužve koju je izazvala njena crvena haljina na Kanskom festivalu, bilo je pitanje dana kada će jedan od najluksuznijih evropskih brendova privući Belu Hadid. Nakon što je potpisala ugovor za Dior Makeup, Bela se od juna pojavljuje u online video-serijalu reklamirajući Diorovu šminku.

 

 

 

 

-

Tejlor Hil

Američka manekenka Tejlor Hil najnovije je zaštitno lice Brenda Lancôme. Najmlađa ambasadorka poznatog kozmetičkog brenda ima tek 20 godina. S više od milion pratitelja na Instagramu i s ugovorom brenda Victoria’s Secret, predstavnica je generacije mladih modela koje vladaju društvenim mrežama i potpisuju ugovore s kućama ljepote širom svijeta.

 

Kejt Mos

Kejt Mos odlučila je da prihvati ponudu i reklamira prvi parfem koji je izašao s proizvodne trake kozmetičke kuće Charlotte Tilbury – Scent of a Dream.

 

 

 

 

 

Kloi Grejs Morec

U septembru će biti lansiran i novi parfem brenda Coach, nazvan jednostavno Coach the Fragrance, čije je zaštitno lice Kloi Grejs Morec, 19-godišnja američka glumica i model.

 

 

 

Džilijen Hervi

Ko bi drugi bolje utjelovio lice šampona Pantene Pro-V ovog ljeta od kovrdžave članice dueta Lion Babe? Prije Džilijen Hervi, ambasadorke ovog brenda bile su Žizel, Selena Gomez i Zoi Dešanel. Džilijen, koja ima 27 godina, kćerka je glumice Vanese Vilijams i Ramona Hervija.

 

 

 

 

Lizi Džeger

Redken, brend proizvoda za njegu kose, za svoju muzu odabrao je prekrasnu Lizi Džeger, kćerku Mika Džegera i Džeri Hol.

 

 

 

 

 

 

Lili Rouz Dep

Sedamnaestogodišnja kćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, Lili Rouz Dep, zaštitno je lice najnovijeg izdanja Chanela No 5 L’Eau.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO