NaslovnicaNaše pričeAna Ivanović pokazala fotografiju iz najmlađih dana i pokazala jednog važnog člana...

Iz iste kategorije

Ana Ivanović pokazala fotografiju iz najmlađih dana i pokazala jednog važnog člana porodice

Ana Ivanović je među zadnjim objavama na društvenim mrežama jednu posvetila svom bratu te je objavila zajedničke fotografije iz dana kada su bili posve mali, kao i jednu iz sadašnjih dana. ‘Divno je vidjeti ljubav u porodici’, ‘Ljubav sestre i brata je najveća’, ‘Veliki blagoslov je voljeti! A lijepo je i tu ljubav pokazati prema svemu što voliš’, poručili su joj oduševljeni fanovi sa svih strana svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Inače, srpski mediji su pisali kako se Ana 2019. godine svom bratu za vjenčanje s Draganom Džajić, kćerkom poznatog srpskog fudbalera Dragana Džajića tu priliku posebno isprsila. Iskeširala je čak 2 miliona eura vrijednu vilu na Majorci. Kako bi porodica ostala na okupu unutar internacionalnih adresa, Ana se pobrinula da barem ljetuju zajedno pa je bratu kupila vilu blizu svoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_)

U jednom od ranijih intervjua Ana je otkrila kako je izgledalo njeno odrastanje. ‘Kao dijete sam bila vrlo sramežljiva, nisam se osjećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i niko se nije htio družiti sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena’, otkrila je. Podsjetimo, slavna teniserka u braku je s fudbalerom Bastianom Švajnštajgerom od 2016., a imaju dva sina Luku i Leona.

tportal.hr

Nedavno objavljeno