spot_img

Anđela Vukadinović Miss Multimedije Evrope

Anđela je zvanično od svih djevojaka iz Evrope najbolje promovisala zemlju iz koje dolazi i sve nje atraktivnosti i ljepote. Potvrdila je svoju izvanrednost i posvećenost, predstavljajući se kao istinski ponos Crne Gore

spot_img

 “Ovo je ostvarenje sna za mene i za moju zemlju. Želim da zahvalim svima koji su me podržavali na ovom putu. Zaista, podrška mog naroda je ogromna. Podrška mog naroda mi je zapravo i najbitnija. Pokreće me da nastavim dalje. Obećavam da ću nastaviti da radim na promociji Crne Gore i njenih vrijednosti širom svijeta. Hvala mom narodu na ovolikoj podršci, a posebno hvala medijima u Crnoj Gori koji su uz mene svo ovo vrijeme. O Crnoj Gori mnogo toga se znalo i čulo se u svijetu što me posebno raduje. Pobjednica, Čehinja Kristina Piskova, je zaista prelijepa. Tokom boravka u Indiji smo se zbližile i mislim da je zasluženo najljepša. Na nekom od mojih narednih projekata želim da je pozovem u Crnu Goru, da bude moja gošća i da uživa u svim ljepotama naše najljepše zemlje”, izjavila je za naš magazin Anđela Vukadinović nakon osvajanja titule Miss Multimedia na ovogodišnjem Miss World takmičenju.

Anđela je osvojila srca svjetske javnosti i ušla u istoriju svoje zemlje kao prva Crnogorka koja je osvojila titulu Miss Multimedije. Ta titula se dodjeljuje takmičarki koja najbolje koristi digitalne platforme poput društvenih medija i interneta kako bi promovisala sebe, svoju zemlju i ciljeve takmičenja. Anđela je pokazala izuzetnu sposobnost u korištenju modernih tehnologija kako bi dospjela do šireg kruga ljudi i promovisala pozitivne vrijednosti. Šarmom i inteligencijom osvojila je srca publike širom svijeta, što joj je omogućilo da se istakne kao favoritkinja na takmičenju u ovoj kategoriji. Anđelina predanost, ljubav prema svojoj zemlji i angažman u promociji humanitarnih ciljeva nisu samo osvojili žiri, već su i potvrdili njenu neprikosnovenu titulu Miss Crne Gore. Postala je simbol elegancije, inteligencije i moderne žene, koja ne samo da se takmiči za krunu ljepote već i za promjene i pozitivan uticaj u svijetu.

Ovaj Anđelin trijumf nije samo lična pobjeda, već i pokazatelj talenta i ljepote koje Crna Gora ima da ponudi svijetu. Njen uspjeh na globalnoj sceni inspiriše mlade djevojke širom zemlje da sanjaju velike snove i nastoje da postignu izvanredne rezultate.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO