spot_img

Andrea Marković i Vilma Nuculović: Moda se mijenja i treba da je pratimo

spot_img
Foto Vesela Mišković

 

Iako je tek nedavno otvoren, Beauty studio Per Lei već je stekao odličnu reputaciju i stalnu klijentelu, prvenstveno zahvaljujući novitetima kojima konstantno dopunjuje ponudu, te klijentima omogućavaju da uživaju u najnovijim svjetskim trendovima. Andrea Marković i Vilma Nuculović, vlasnice salona i frizerke sa dugogodišnjim iskustvom, otkrile su nam nove ljetne trendove i kako da postignemo njegovan i zdrav izgled kose.
“Kvalitetnom uslugom, usavršavanjem i stalnim edukacijama stekli smo veliki krug zadovoljnih klijenata. Naš moto je da klijentima želimo da osiguramo samo najbolje! U našem poslu je najbitnije pratiti trendove i biti u korak sa vremenom. Moda se mijenja i treba da je pratimo. Veoma je bitno ugoditi klijentima i da oni budu naša najbolja reklama. Zato su profesionalnost i kvalitet usluge naša prepoznatljivost”, kažu Andrea i Vilma, i otkrivaju novitete u ponudi salona. “Radimo najnovije tehnike farbanja i sjenčenje kose u raznim nijansama. Najtraženije ove godine je nijansiranje kose sivim tonovima, kao i crveno smeđe nijanse, koje su idealne za brinete. Dominantan trend ovog ljeta su raskošni talasi, volumen u kosi, kežual stil, podignuti rep, a za večernje izlaske zalizane frizure. Kada je riječ o svečanim frizurama, aktuelne su blago talasaste niske punđe, posebno za vjenčanje, a sa ukrasnim cvjetovima doprinijeće da izgledate kao iz bajke. Takođe, očaravajući spušteni rep, blago talasasti . Ono što vidimo na crvenom tepihu jeste veliki povratak trenda frizura 70-ih. Ove sezone će biti aktuelan niz trendova kada je riječ o bojama kose, a istovremeno će biti veoma moderan flamboyage, tehnika bojenja između ombrea i bayalagea. Popularna je i bebi plava sa potpunim prirodnim izrastkom. Crveno smeđe nijanse pristaju svjetloputim ženama, a snažan kontrast idealan je za smjele žene koje vole nešto drugačije.”
Koliko god se radujemo dolasku ljeta, ne pogoduje zdravlju i ljepoti kose. Interesovalo nas je kako je zaštiti od štetnih uticaja i koje tretmane nam preporučuju za oporavak kose. “Olaplex je tretman koji će kosu sačuvati od štetnih uticaja. Preporučujemo i preparate, bez sulfata, koji hrane kosu dubinski. Tretmane za kosu potrebno je raditi četiri puta godišnje, a pogotovo poslije ljeta kako bi kosa povratila sjaj i mekoću.”

 

Gracija br. 107, 09.06.2017.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO