Nedavno objavljeno

Avon donacija za saradnike kompanije i karantinske centre u Crnoj Gori

Preko pola tone proizvoda za ličnu higijenu, Avon donira za pomoć u opskrbljivanju karantinskih centara u Crnoj Gori.

,,Nikada nije bilo toliko važno da pokažemo solidarnost. Ostankom kod kuće, brigom za starije, ili podrškom koju možemo da obezbijedimo, svako iz svog domena.’’, rekao je Filip Popović, direktor Avon Cosmetics Montenegro.

Kompanija će u čitavom regionu donirati i proizvode za svoje saradnike iz najosjetljivije starosne grupe, a isporuka u Crnoj Gori kreće početkom aprila. Svim saradnicima starijim od 60 godina, u narednom periodu na kućnu adresu stići će paket sa proizvodima za ličnu njegu, kako oni ne bi morali da napuštaju svoj dom da bi sebi obezbijedili osnovne kozmetičke proizvode.

Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatramo da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je da brinemo o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost, je da podržimo i zahvalimo se za sve ono što naši saradnici rade, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovim gestom željeli i da im poručimo.” – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija region.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju svojih saradnica, kao i šire zajednice. Najavljena podrška Avon damama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti