Nedavno objavljeno

Avon Ultra Volume maskara kao pravi ljetni must have

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tokom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna

Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama rijeka i mora. Baš takvi topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike koji će zajedno sa nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna maskara koja nas neće iznevjeriti ni u gradu, ni na odmoru. Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon predstavlja nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki ljetni izazov. Obje maskare su dostupne u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prijanja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

 

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

MODA

Zdravlje

Recepti