BARBIE PARTY

Ružičasta avantura koja je oduševila sve generacije!

spot_img

 

Od prethodne nedjelje cijeli svijet je obojen u roze i to zahvaljujući dugo iščekivanom Barbie filmu, zasnovanom na Barbie lutkama kompanije Mattel! Živjeti u Barbilendu znači biti savršeno biće, na savršenom mjestu. Osim ako imate potpunu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken. Ulogu ikonične lutke preuzima Margo Robi, a njenu bolju polovinu – Kena, igra Rajan Gosling.

Za Barbie, ali i Kena, svako je čuo, a ona je od stvaranja, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Podržavala je različitost i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila ni danas.

Barbie, poznata i kao Barbika, je modna lutka koju je proizvela američka kompanija Mattel i prvi put se pojavila na tržištu u martu 1959. godine. Preduzetnica Rut Handler zaslužena je za kreiranje lutke, a inspiracija joj je bila njemačka lutka Bild Lili. Babie je odmah postala popularna i prve godine je prodata u 300.000 primjeraka, a preko 60 godina najprodavanija je lutka u industriji igračaka. Uprkos velikoj konkurenciji, svake godine bude prodato više od 50 miliona primkeraka lutke u više od 150 zemalja.

Tokom istorije, ali i danas, Barbie je bila dostupna u različitim varijantama, prikazana u različitim životnim situacijama i različitim zanimanjima. Barbie slogan glasi – Budi ono što želiš, jer je glavni pokretač kompanije Mattel da volimo sebe takvi kakvi smo, bavimo se čime želimo i da su raznolikosti dobrodošle. Zato Barbie dolazi u više linija, poput Barbie Fazoniste – lutka koja realistično prikazuje da su sve naše nesavršenosti savršene! Bilo da smo niži ili viši, sa par kilograma više ili manje, s invaliditetom ili bez. Barbie Extra – lutke koje imaju stav “više je više” i dolaze sa 15 aksesoara koji uključuju odjeću, modne dodatke i kućne ljubimce. Ili za one koji obožavaju iznenađenja, tu su Barbie Color i Cutie Reveal – lutke koje u vodi mijenjaju izgled ili se transformišu iz tvog omiljenog ljubimca u tvoju omiljenu lutku!

Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a vjerovatno neće biti ni osobe koja nije pogledala Barbie film!

Premijera Barbie filma organizovana je 19. jula u Cineplexx-u u Podgorici, a na njoj su bili poznati crnogorski influenseri kao i predstavnici kompanija: Kids Land, Jugopetrol, Petrol, Glovo, MPM, Aroma, Franca, Kips. Generalni sponzor bio je Orbico Montenegro, glavni distributer Barbie lutki, kao i ostalih vodećih brendova iz oblasti igračaka, prehrane, kozmetike i maziva. Orbico svoj put u Crnoj Gori započinje krajem 2012. godine. Od tada bilježi kontinuirani rast šireći asortiman, pružajući maksimalnu uslugu i ujedno gradeći partnerski odnos sa svojim principalima i klijentima. Orbico i Cineplexx su udruženim snagama na premijeri filma stvorili ružičastu magiju, koju su upotpunile Barbie, lutke kao poklon iznenađenja posjetiocima.

 

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO