#BEanICON: ličnost kao najbolji modni stil

Zvijezde nove Mango kampanje #BeanICON, šest modnih ikona, influensera i kreativaca, iskazuju ideju brenda – kada je riječ o odijevanju, ličnost je najbolji trend.

Priznati fotograf Dan Martensen ovjekovječio je okruženje, živote i inspiraciju Jeanne Damas, Pernille Teisbaek, Veronike Heilbrunner, Andree Saraiva, Justina O´Shea i Shuhei Nishiguchi kroz gradove iz kojih potiču. London, Kopenhagen, Tokio i Pariz poslužili su kao savršena pozadina za predstavljanje modela za jesen/zimu 2019. i poruke brenda da u globalnom svijetu bez granica svaki stil može da pronađe svoje mjesto.
Jeanne, koja je sarađivala sa Mangom u prethodnim kampanjama, odražava duh Pariza, a njen très chic stil daje upečatljivu dozu sofisticiranosti jesenjim odjevnim kombinacijama. Veronika Heilbrunner, poznata Mango devojka, predstavlja neočekivane kombinacije boja i tekstura i podsjeća nas da pravila postoje da bi se kršila. Pernille je okrenuta skandinavskom minimalizmu, oslanjajući se na monohromske boje i čiste siluete.
U muškoj kolekciji, Andre Saraiva, uticajni umjetnik grafita prikazuje mješavinu globalnih stilova. Dizajner Justin O’Shea smjelim kombinacijama čini poslovniji stil uzbudljivijim, a modni direktor Shuhei Nishiguchi, koga redovno fotografišu kao street style inspiraciju, iskazuje svoje poznavanje mode kroz savremenu viziju urbanog stila.

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...