spot_img

Besplatna kartica za mlade od 14 do 26 godina

Poklon uplata od 25 eura na račun korisnika. Iznos možete podići sa bankomata ili potrošiti na prodajnom mjestu po izboru

spot_img

Lovćen banka je u saradnji sa Mastercard kompanijom izdala novu karticu za djecu i mlade – YOLO. Kartica je besplatna i dio je paketa proizvoda za mlade od 14 do 26 godina starosti.
Korisnici besplatno dobijaju cijeli paket proizvoda: transakcioni račun koji nema troškova održavanja, Yolo platnu debitnu Mastercard karticu uz koju besplatno dobijaju program Sava osiguranja za zaštitu od zloupotrebe kartice od strane trećih lica, SMS informisanje o prilivima i odlivima na računu, kao i My Lovćen elektronsko bankarstvo.
Prvih 800 korisnika paketa dobijaju jednokratnu poklon uplatu u iznosu od 25 eura koje mogu potrošiti kako žele. Potrebno je samo da dobiju svoju karticu i obave makar jedno podizanje gotovine na bankomatu ili jedno plaćanje karticom na bilo kom prodajnom mjestu.
Na ovaj način Lovćen banka i Mastercard obezbijedili su djeci i mladima svojevrstan džeparac. Podsjećamo da je podizanje gotovine na bankomatu Lovćen banke potpuno besplatno za korisnike Yolo kartice.
Lovćen banka ove godine obilježava deset godina uspješnog rada, pa je ovaj proizvod prvi u nizu brojnih pogodnosti koje će banka pripremiti za svoje klijente. Više detalja možete dobiti pozivom Kontakt centru na 19 993.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO