spot_img

CELEBRATING ART – Izložba modernih savremenih umjetnika: Umjetnost koja osvaja

spot_img
U Gayo Gallery će se sjutra održati izložba modernih savremenih umjetnika koja će predstaviti  remek-djela umjetničkog svijeta. Izložba, koja će trajati od 15.07.2023. do 05.08.2023, pružit će ljubiteljima umjetnosti jedinstvenu priliku da urone u svijet modernih savremenih umjetnika iz Francuske, Jordana, Kine, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Velike Britanije.
Njihova djela, raznolika u stilu i tehnikama, ističu se inovativnošću i dubinom koje će zasigurno zadiviti publiku. Od ekspresivnih slikarskih kompozicija do intrigirajucih skulptura i instalacija, ova izložba pruža panoramu savremene umjetnosti koja prelazi granice i podstiče na širenje umjetničkih vidika.
“Ova izložba je proslava kreativnosti i izraza umjetnika koji oblikuju naš svijet”, izjavljuje Tamara Vojvodić, galerista Gayo Galerije
Izložba “Celebrating art” predstavlja sjajnu priliku za kolekcionare, umjetničke entuzijaste i sve one koji žele otkriti novu dimenziju umjetnosti.
Gayo Gallery je renomirana galerija posvećena promociji savremene umjetnosti i kulture, mjesto susreta za kolekcionare, umjetnike i ljubitelje umjetnosti. Misija galerije je pružiti inspirativno okruženje koje podržava i podstiče mlade talentovane umjetnike i svojim programima i izložbama obogaćuje umjetničku scenu Crne Gore.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO