NaslovnicaVijestiCKB I PODGORIČKA BANKA I OKTOBAR OBILJEŽILE DONACIJAMA

Iz iste kategorije

CKB I PODGORIČKA BANKA I OKTOBAR OBILJEŽILE DONACIJAMA

Kako je školska godina već počela banke su i ove godine donirale opremu brojnim školama želeći da doprinesu osavremenjavanju školskih sredstava i jednostavnijem izvođenju nastave.

Ove godine donacije za nabavku opreme dobile su Srednja stručna škola u Beranama koja će osavremeniti tehnička sredstva novom interaktivnom tablom, kao i osnovne škole „Marko Miljanov“ i „Maksim Gorki“ u Podgorici.

Banke su i ove godine donirale zimske jakne koje će posredstvom Udruženja roditelji biti poklonjene djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Kako je oktobar mjesec u kom se obilježava i Dan starih osoba, doniran je i sanitetski materijal domovima za njegu starih lica u Risnu i Bijelom Polju čime su banke i ove godine ukazale pažnju i starijoj populaciji.

Ukupna vrijednost donacija iznosi preko 6.000 eura, a banke će i ove godine opredijeliti tradicionalne donacije novorođenim bebama u okviru akcije Nedjelje štednje koju pokreće CBCG.

Banke nastavljaju sa svojim društvenoodgovornim djelovanjem i u susret predstojećem spajanju banaka koje je planirano za 11. decembar tekuće godine.

Nedavno objavljeno