CKB predstavila VISA Platinum debitnu karticu

Crnogorska komercijalna banka, lider na bankarskom tržištu Crne Gore, svoj kartični portfolio obogatila je CKB VISA Platinum debitnom karticom. CKB VISA Platinum kartica namijenjena je fizičkim licima, a karakteriše je set dodatnih usluga i privilegija koje korisniku omogućavaju posebno iskustvo. Kartica je predstavljena u okviru događaja CKB Platinum Night uz koncert šou svjetski poznate violončelistkinje Ane Rucner.
Osim podizanja gotovine na bankomatima i plaćanja na POS uređajima u zemlji i inostranstvu, CKB je u saradnji sa kompanijom Visa omogućila CKB VISA Platinum karticom i pristup VIP salonima na aerodromima, medicinsku i pravnu pomoć, smještaj u hotelima po posebnim uslovima, zaštitu kupljene robe, produženu garanciju za kupljenu robu, kao i brojne druge privilegije, dostupne klijentima po izuzetnoj cijeni od 1,99 eura mjesečno.
CKB VISA Platinum kartica omogućava i beskontaktno plaćanje (PayWave) koje korisnicima omogućava brzu realizaciju plaćanja uz najveći stepen sigurnosti.
“Poslovanje CKB-a, u okviru snažne OTP bankarsko-finansijske grupacije, kao i saradnja sa kompanijama kao što je VISA, primjer je uvezivanja jakih brendova, a za CKB i privilegija u primjeni najbolje međunarodne prakse i standarda. Lansiranjem ove kartice, još jednom potvrđujemo ulogu pokretača modernizacije i digitalizacije u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snažnoj afirmaciji cashless načina plaćanja, na svim nivoima poslovanja. CKB je danas banka sa daleko najvećim brojem ‘digitalnih’ korisnika, CKB GO internet i mobilnog bankarstva, koji uživaju u lakoći i sigurnosti korišćenja digitalnih servisa”, izjavio je na svečanom lansiranju kartice Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.
Životni stil i potrebe potrošača drastično su se promijenile tokom protekle decenije. Popularizacija pametnih telefona omogućila je obavljanje kupovine bilo kada i bilo gdje. Ono što se nije promijenilo je potreba potrošača za sigurnim, pouzdanim i lagodnim načinom plaćanja. Imućniji korisnici takođe zahtijevaju jedinstveni set proizvoda i usluga, a naši podaci i povratne informacije koje dobijamo od korisnika omogućavaju nam da na te nove zahtjeve odgovorimo. CKB je na Visa platformi kreirala premium proizvod koji korisnicima pruža pogodnosti u različitim segmentima života, kao što je putovanje, zabava, kupovina prilagođena potrebama i željama zahtjevnijih korisnika. Veoma cijenimo prilagođen pristup CKB banke kreiranju premium proizvoda i nadamo se da će CKB Visa Platinum kartica pomoći u nastojanju da dalje podstaknemo bezgotovinska plaćanja”, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.
Za CKB VISA Platinum kartice možete aplicirati u bilo kojoj od 29 poslovnica CKB-a u Crnoj Gori.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...