Nedavno objavljeno

CKB prva u Crnoj Gori lansira Apple Pay

Sigurnost i privatnost glavne su karakteristike Apple Pay usluge.
Korišćenjem usluge Apple Pay, stvarni brojevi bilo CKB kreditne ili debitne kartice ne memorišu se na uređaju niti na Apple serverima. Umjesto toga, dodjeljuje se jedinstveni broj računa uređaja koji je tokenizovan i sigurno memorisan na modulu Secure Element na vašem uređaju. Svaka je transakcija autorizovana jednokratnim jedinstvenim dinamičkim sigurnosnim kodom.
Apple Pay je vrlo lako podesiti, a korisnici će nastaviti da ostvaruju sve pogodnosti koje im nude CKBkreditne i debitne kartice. Za kupovinu u prodavnicama, Apple Pay radi na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima kao i na Apple Watch uređaju.
Online kupovina preko aplikacija i na web stranicama koje prihvataju Apple Pay jednostavno je dodirom Touch ID-a, dvostrukim klikom bočne tipke iliputem Face ID-a za novije modele. Za Apple Pay uslugu nema potrebe ispunjavati druge obrasce računa ili naknadno upisivati podatake o dostavi i naplati.
Kada plaćate robu i usluge u aplikacijama ili putem Safari pretraživača, Apple Pay radi na uređajima iPhone 6 i novijim modelima, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generacija), iPad Air 2 i iPad mini 3 kao i novijim verzijama. Možete koristiti i Apple Pay u Safariju na bilo kojem Mac računaru uvedenom tokom 2012. ili kasnije, sa macOS Sierra i potvrditi plaćanje sa iPhone6 odnosno novijim generacijama, Apple Watch uređajem, ili Touch ID-om na novom MacBook Pro.
Više informacija potražite na:
https://www.apple.com/apple-pay/

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti