Crtaj, štedi i pobijedi!

spot_img

NLB Banka je pripremila nagradnu aktivnost Crtaj, štedi i pobijedi! na temu Štednja za djecu od 5 do 14 godina, i istovremeno podržala akciju Centralne banke Crne Gore povodom Nedjelje štednje, koja se svake godine tradicionalno obilježava prve sedmice u novembru. Roditelji crteže djece na temu Štednja mogu prijaviti tako što će fotografiju crteža učitati na posebno pripremljenu stranicu: www.nlb.me/nedjelja-stednje. Radovi se mogu postavljati na sajt do 6. novembra. “Radujemo se ovoj akciji jer stalno tražimo najbolje načine da djecu naučimo, a roditelje podsjetimo koliko je važno početi sa štednjom na vrijeme. U cilju jačanja svijesti o značaju štednje za djecu i planiranju njihove budućnosti, kolege iz šest crnogorskih gradova posjetiće osam osnovnih škola u Pljevljima, Bijelom Polju, Tuzima, Podgorici, Cetinju i Tivtu. Kroz zabavni i edukativni program djeca će se upoznati sa ovom korisnom navikom i predstaviće im se načini na koje mogu da sebi obezbijede veći džeparac u budućnosti”, izjavila je Ivana Bošković, direktorica Sektora poslovanja sa građanima povodom najave edukativnih i nagradnih aktivnosti planiranih u Nedjelji štednje.
Za uspješno učitane radove prijavljenih učesnika omogućeno je glasanje (lajkovanje crteža) neposredno na samom crtežu. U uži izbor ući će 30 crteža, sa najvećim brojem prikupljenih glasova putem pomenute veb stranice, podijeljenih u tri grupe prema uzrastu. Za svaku grupu, po tri najbolja crteža izabranih od strane interno definisane komisije, biće novčano nagrađeni sa poklon karticom u iznosu od 200, 100, odnosno 50 eura za prvo, drugo i treće mjesto. Dobitnici glavnih nagrada biće objavljeni na istoj internet stranici do 15. novembra 2017. godine. Djeca čiji su roditelji/staratelji zaposleni u NLB Banci nemaju pravo učešća.
NLB Banka različitim aktivnostima podržava društveno važne i korisne projekte u želji da doprinese zajednici u kojoj posluje i čiji je dio. Tako i ovu akciju prepoznaje kao korisnu priliku da kod najmlađih sugrađana na zabavan način i kroz igru razvije svijest o štednji i važnosti planiranja budućnosti, podstičući njihovu kreativnost.
Više informacija o nagradnoj aktivnosti Crtaj, štedi i pobijedi! kao i pravila za učestvovanje možete naći na: www.nlb.me/nedjelja-stednje.

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO