spot_img

ČUDO“ STIŽE U CRNU GORU: Tijana Bogićević 12. avgusta u Tivtu

spot_img

Photos: Rale Radović / Inspire-Shoots
Video: Đorđe Stojiljković, Dušan Stojančević

Ovom koncertu posebno se radujem! Čini mi se da su ljudi u Crnoj Gori posebno zavoljeli pjesme sa mog prvog albuma, a i ovo je prvi put da ćemo svirati na moru, na prelijepoj ljetnjoj pozornici, u posebnoj atmosferi. Publika je navikla na dobar provod na mojim koncertima, uz snažan emotivni naboj, i uvijek sjajne goste. Tako će biti i ovog puta. Dođite, čekam vas – poručuje poznata pjevačica.

Tijana je prije godinu dana objavila album “Čudo”, koji je na neki način oživeo domaću pop scenu, i donio nekoliko pravih hitova koje voli publika svih generacija. Pjesma “Hajde onda ništa” može se čuti na svim radio stanicama,  a često je izvode i u talent šou programima. Nedavno je osvojila i nagradu “Naxi zvezda” koju dodjeljuje jedna od najslušanijih radio stanica u Srbiji, Naxi radio.

-

Karte za koncert Tijane Bogićević na Ljetnjoj pozornici u Tivtu, mogu se kupiti od 20. juna na blagajni Centra za kulturu, a do tada se mogu rezervisati putem broja telefona 069/342-799.

Ovaj koncert zasigurno će obilježiti  predstojeću ljetnju sezonu na crnogorskom primorju, a ujedno će biti i prva sljedeća prilika za susret publike sa popularnom pjevačicom.

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO