spot_img

David Guetta predvodi najjači Sea Dance do sada

spot_img

Publika u Crnoj Gori imaće priliku da čuje neke od najvećeg hitova izvođača najzaslužnijeg za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi svjetske zvijezde.
Njemu će se pridružiti apsolutni vladar slušanosti, vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz koji iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, više od četiri milijarde strimova, uz preko 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta! Nosilac Grammy nominacije stoji iza ultimativnih hitova poput Sun Goes Down, Prayer in C, Sugar, a upravo sa Guettom potpisuje jedan od najvećih Shed a Light.
Stranice nove Sea Dance ere ispisaće oni koji su i stvarali muzičku istoriju, pa je na ovogodišnjem programu neizostavno ime trostrukog dobitnika nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a Svena Vätha, koji donosi atmosferu Exitove Dance Arene u magičnu uvalu Buljaricu. Otac elektonske muzike, ili kako ga fanovi popularno zovu Papa Sven, prvi put će u Crnoj Gori zavrtjeti hitove koji su ga učinili simbolom evropskog dance zvuka.
Ovogodišnji line up obogatio je i francuski hit duo Ofenbach, čiji su hitovi pokorili top liste širom svijeta! Publika na Sea Dance festivalu imaće priliku da uživa u njihovom visokoenergetskom setu koji mediji porede sa doživljajem pravog stadionskog rok koncerta!
Festival će ugostiti i vodeća imena regiona, a nastupe su za sada potvrdili Darko Rundek i Ekipa, Senidah i najtraženiji reperi Fox, Surreal, Kuku$, Hazze i Bekfleš. Uskoro stižu i nova imena ovogodišnjeg festivala.
U narednom periodu nas očekuju novi talasi izvođača koji će uzburkati atmosferu na šestom Sea Dance-u koji bilježi nezapamćeno interesovanje publike iz preko 30 zemalja svijeta. Sve informacije o festivalu mogu se naći na sajtu www.seadancefestival.me.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO