Dior slavi ženstvenost

Pokrenuvši kampanju Dior Stands With Women, čuvena francuska modna kuća pružila je priliku različitim ženama da podijele svoje inspirativne priče

Dior Parfum pokrenuo je novu kampanju Dior Stands With Women, inicijativu koja uključuje impresivnu postavu od deset žena iz različitih društvenih slojeva koje dijele svoje priče. Crpeći inspiraciju iz svoje istorije koja je neraskidivo povezana s izuzetnim ženama, poznata francuska modna kuća otkriva seriju kratkih portreta u vidu filmova u kojima nas Šarliz Teron, Kara Delevinj, Li Bing Bing, Golšifte Farahani, Pamela Tulizo, Kerol Bjankalana, Lejna Blum, Paris Gebel, Paloma Elseser, Jalica Aparisio i Marina Kavacana vode na putovanje kroz sopstvenu istoriju. Sa njima i zahvaljujući njima, Dior odlučuje da proslavi ženstvenost fokusirajući se na hrabrost i samopouzdanje.

Želeći da ohrabri žene da se izdržavaju i podstakne ih da ovu odgovornost prenesu na buduće generacije, Dior podržava fondaciju Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP), koju je osnovala južnoafrička oskarovka, za promociju obrazovanja i osnaživanje mladih zahvaljujući stipendiji Youth Leaders. Program pruža individualne stipendije za pokrivanje četverogodišnjeg doktorata, smještaja, knjiga i putnih troškova, laptopa, individualnih smjernica i razvoja liderstva. CTAOP stipendija mladih lidera već je ostvarila put do završetka univerzitetskog obrazovanja za 15 mladih naučnika. Danas se Christian Dior Parfums zalaže za pokrivanje stipendija za 2021. godinu za program stipendiranja CTAOP Youth Leaders u periodu od četiri godine.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...