spot_img

Donacija NLB Banke vaspitnoj jedinici JPU Đina Vrbica

spot_img

NLB Banka je vaspitnoj jedinici JPU Đina Vrbica u Podgorici donirala klupe, nove sadnice drveća, popravila mobilijar i uredila zelene površine dvorišta vrtića. U okviru volonterske akcije Uljepšajmo dječiji svijet zaposleni banke su podržali donaciju, te su u subotu, 2. juna 2018. godine farbali donirani mobilijar, sadili nove sadnice i uređivali dvorište vrtića.

Preko 40 zaposlenih, uključujući i Upravu NLB Banke, vrijedno je radilo na uređenju dvorišta, kako bi stvorili podsticajnije okruženje za najmlađe sugrađane u kojem će kroz zabavu, igru i sport, razvijati odgovoran odnos prema životnoj sredini. U višečasovnoj akciji, ofarbane su donirane klupe, zasađene su nove sadnice drveća, ofarban je  popravljeni mobilijar, uređene su zelene površine a pješčanici su prilagođeni njihovoj namjeni. Dvorište vrtića oplemenjeno je i dodatnim crtežima.

“NLB Banka kao jedan od prioriteta ističe društvenu odgovornost, koja uključuje brigu o zaštitu životne sredine i širem društvenom okruženju. Volonterska akcija Uljepšajmo dječiji svijet imala je za cilj da oplemeni prostor u kome svakodnevno borave najmlađi sugrađani. Ispunili smo zajedničku odgovornost kroz korisno i zabavno druženje i zaista vjerujemo u to da malim stvarima možemo mijenjati svijet i da će ovakve akcije i drugi prepoznati kao značajne, te da ćemo ujedinjeni uspjeti da stvorimo pozitivno i zdravo okruženje, smanjimo negativan uticaj na životnu sredinu i doprinesemo održivom razvoju”, izjavio je povodom održane akcije Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke AD Podgorica.

“U ime JPU Đina Vrbica iskazujemo veliku zahvalnost NLB Banci i njenim predstavnicima, koji su učestvovali u akciji uređenja dvorišta naše vaspitne jedinice. Zahvaljujemo vam što ste donirali vrijedan mobilijar i sadnice, kako bi prostor za igru naših mališana učinili ljepšim i ugodnijim. Akcija koju ste realizovali zaista je pravi primjer društveno-odgovornog ponašanja i saradnje sa lokalnom zajednicom, a Vaš divan gest donijeće osmijehe na licima naše djece”, istakao je Vuk Stanišić, direktor JPU Đina Vrbica.

NLB Banka kod svojih zaposlenih podstiče angažovanje i preuzimanje inicijativa koje unapređuju kvalitet života u zajednici u kojoj posluje. Pored odgovornosti prema klijentima, poslovnim partnerima i kolegama, odgovoran odnos prema životnoj sredini je ono što je uvijek u fokusu zaposlenih u NLB Banci. Tim volontera NLB Banke je u subotu pokazao da se uz dobru volju, jednostavno i na zabavan način, može učiniti mnogo za zajednicu čiji smo dio.

-

 

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO