DOO „Komunalno“ uručilo vrijednu donaciju Dnevnom centru Cetinje

DOO „Komunalno“ Cetinje uručilo je vrijednu donaciju JU Centru za dnevni boravak Prijestonice Cetinje za nabavku dodatne opreme za senzornu sobu, kojom će se unaprijediti kvalitet rada sa korisnicima te ustanove.

Donaciju je upravi Dnevnog centra uručio izvršni direktor DOO „Komunalno“ Cetinje Saša Zvicer.

“Korisnici Dnevnog centra Cetinje zaslužuju posebnu pažnju i brigu zajednice. Oni i njihove porodice trebaju svaki vid pomoći, koji u konačnom doprinosi potpunoj integraciji u društvene tokove djece i mladih sa smetnjama u razvoju. Ovom donacijom želimo da im pošaljemo poruku da smo tu, da smo svi dio jedne velike zajednice i da samo zajedničkim naporimo možemo podići nivo svijesti o pravima djece i mladih sa smetnjama u razvoju,” kazao je Zvicer prilikom uručivanja donacije.

Direktor JU Centar za dnevni boravak Prijestonice Cetinje Božidar P. Drecun zahvalio se Zviceru na ovoj vrijednoj donaciji i doprinosu koju kao društveno odgovorna kompanija pružaju toj ustanovi.

“Boravak u senzornoj sobi omogućava djeci da razviju vještine potrebne za svakodnevni život. Stimulišuća oprema senzorne sobe omogućava poboljšanje koordinacije, koncentracije i komunikacije.  Zahvaljujući ovoj donaciji tretmani u senzornoj sobi će se sprovoditi kroz ciljanu i motivišuću igru koja će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika,” kazao je Drecun.

U proteklih osam godina JU Centru za dnevni boravak Prijestonice Cetinje, uz podršku lokalne samouprave, društveno odgovorih kompanija, kao i pojedinaca, ali i uz posvećeno zalaganje menadžmenta ustanove  kontinuirano radi na unapređenju uslova za boravak svojih korisnika.

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...