DOO „Komunalno“ uručilo vrijednu donaciju Dnevnom centru Cetinje

spot_img

Donaciju je upravi Dnevnog centra uručio izvršni direktor DOO „Komunalno“ Cetinje Saša Zvicer.

“Korisnici Dnevnog centra Cetinje zaslužuju posebnu pažnju i brigu zajednice. Oni i njihove porodice trebaju svaki vid pomoći, koji u konačnom doprinosi potpunoj integraciji u društvene tokove djece i mladih sa smetnjama u razvoju. Ovom donacijom želimo da im pošaljemo poruku da smo tu, da smo svi dio jedne velike zajednice i da samo zajedničkim naporimo možemo podići nivo svijesti o pravima djece i mladih sa smetnjama u razvoju,” kazao je Zvicer prilikom uručivanja donacije.

Direktor JU Centar za dnevni boravak Prijestonice Cetinje Božidar P. Drecun zahvalio se Zviceru na ovoj vrijednoj donaciji i doprinosu koju kao društveno odgovorna kompanija pružaju toj ustanovi.

“Boravak u senzornoj sobi omogućava djeci da razviju vještine potrebne za svakodnevni život. Stimulišuća oprema senzorne sobe omogućava poboljšanje koordinacije, koncentracije i komunikacije.  Zahvaljujući ovoj donaciji tretmani u senzornoj sobi će se sprovoditi kroz ciljanu i motivišuću igru koja će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika,” kazao je Drecun.

U proteklih osam godina JU Centru za dnevni boravak Prijestonice Cetinje, uz podršku lokalne samouprave, društveno odgovorih kompanija, kao i pojedinaca, ali i uz posvećeno zalaganje menadžmenta ustanove  kontinuirano radi na unapređenju uslova za boravak svojih korisnika.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO