spot_img

Džejn Fonda u kampanji za spas polarnih medvjeda

Filmska ikona i neumorna aktivistkinja udružila je snage s brendom Canada Goose i dizajnerom Hajderom Akermanom

spot_img

Kompanija Canada Goose, svjetski proizvođač tople odjeće za ekstremne vremenske uslove, imenovala je Hajdera Akermana za svog prvog kreativnog direktora. Francuski dizajner rođen u Kolumbiji, priznat zbog svog talenta kada je riječ o definisanju modernog dizajna, angažovan je kako bi podigao kreativnu estetiku kanadskog brenda.

“Kada je u pitanju spoj zanatstva i ljepote, nema nikog prikladnijeg od Akermana. On intuitivno shvata Canada Goose kao brend koji se razlikuje od svih ostalih, a autentičnost, izrada i izvedba su kamen temeljac naše marke“, rekao je izvršni direktor kompanije Dani Rejs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

U čast ove saradnje lansirana je kampanja čija je protagonistkinja filmska ikona i jedna od najinspirativnijih aktivistkinja današnjice – Džejn Fonda, koja je cijeli svoj život posvetila zalaganju za ljudska i građanska prava te prava manjina, borbi protiv nasilja nad ženama i rasizma, kao i borbi za zaštitu životne sredine. 

“Nadam se da će saradnja s ovom izuzetnom aktivistkinjom za klimu pomoći da ljude podstaknemo na djelovanje – i to odmah”, rekao je Akerman, a 86-godišnja glumica je izjavila: “Kolektivna akcija je jedini način na koji možemo ići dalje i brže. Krećemo u projekat koji ima za cilj da podstakne akciju zaštite naše planete u saradnji sa NVO Polar Bears International. Partnerstvo s Hajderom i brendom Canada Goose kako bismo skrenuli pažnju na ono što se događa na Arktiku je snažno, važno i bitno.” (Foto Instagram)

-

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO