Nedavno objavljeno

Ekranizovana Svilena pjesma

Promocija Svilene pjesme koju izvodi hrvatski kantautor Neno Belan, autora Momčila Zekovića Zeka, održana je u hotelu CentreVille u Podgorici. Spot je realizovan uz pomoć TO Tivat i tim povodom se okupljenim predstavnicima medija i gostima obratila Dejana Stjepčević koja je podsjetila na jedan broj aktivnosti organizacije, te zahvalila autorima, izvođaču i režiserima na predivnoj turističkoj razglednici koju su dobili i cijela Boka i grad Tivat, a kojom će se moći predstaviti na pravi način na budućim sajmovima turizma, uz želju da se i u budućem periodu ostvare slične saradnje.
Neno Belan podsjetio je na saradnju sa grupom Perper koja je započela prije 20 godina i dodao da se rado odazvao na Zekov prijedlog da otpjeva predivnu Svilenu pjesmu za njegov autorski projekat Džep sa tajnama. “Nakon izvođenja kompozicije na promociji upriličenoj 2017. godine u Nacionalnom teatru, radostan sam što je došlo do prilike da spot bude snimljen u rodnom gradu mog pokojnog oca. Uživao sam prilikom snimanja”, ispričao je nekoliko anegdota sa snimanja i predstavio prijateljicu Tivćanku Sofiju Tomičić koja mu je bila partnerka u spotu.
Zahvaljujući prisutnima, Momčilo Zeković podsjetio je da aranžman pjesme potpisuje Saša Gajić, da su režiseri spota Branko Maljević i Dejan Senić, a da je za kolorizaciju bio zadužen Danila Pervov, koji i čine tim Bubulj produkcije. Uz veliku zahvalnost TO Tivat, okupljenima je otkrio da su u planu i naredni projekti, a sve kao plod saradnje s ovim timom na projektu Džep sa tajnama, ali i novim kompozicijama koje očekuju ekranizaciju. (Foto Danila Pervov)

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti