Emina Jahović u Crnoj Gori proslavila prvu godinu postojanja brenda Yaemina Beauty

Sinoć je u restoranu Elit održan ekskluzivan događaj povodom obilježavanja godine dana od kako je na crnogorskom tržištu dostupna kozmetika Yaemina Beauty, poznate Emine Jahović.

Kozmetika koja je prvo oduševila dame u Srbiji i Turskoj, a ubrzo potom i u Crnoj Gori postigla vratoglavi uspjeh, prepoznata je kao omiljeni brend među ženama za svakodnevnu šminku, ali i među profesionalnim šminkerima, koji je sve više koriste.

Kako je i sama Emina sinoć izjavila, Crna Gora zauzima posebno mjesto u njenom srcu i nije slučajno što je baš u Crnoj Gori odlučila da proslavi prvi rođendan brenda, par dana nakon što je brend lansirala i u Hrvatskoj, još jednom novom tržištu.

YAEMINA BEAUTY brend ističe i naglašava ljepotu svake moderne žene koja odiše samopouzdanjem i harizmom. Da podsjetimo, proizvodi koje je lično kreirala Emina Jahović, uz pomoć vrhunskih svetskih konsultanata, većinom su proizvedeni u Italiji. U pitanju je čak 55 različitih proizvoda za šminku najvećeg kvaliteta. Make up kolekciju NEEDED, pored visokog kvaliteta, karakteriše i praktičnost, trajnost i dostupnost proizvoda, a ono što ga čini još kvalitetnijim i poželjnijim je što su gotovo svi proizvodi veganskog porijekla.

Događaju je prisustvovao značajan broj poklonika i korisnika brenda Yaemina Beauty, brojni šminkeri, kreatori, mediji i prijatelji brenda. U jednoj prijateljskoj atmosferi, veče je bilo posvećeno damama i veličanju ljepote. Od Emine Jahović gosti su iz prve ruke mogli čuti njenu priču o brendu, idejama, inspiraciji, ali takođe i o prvim preduzetničkim koracima i koliko je važno slušati svoje srce.

Od prošle godine dostupna u 10 drogerija „Kuća Hemije“ i „Dama“, kao i u online prodavnici drogerija.me – Yaemina Beauty kozmetika će uskoro da se proširi na još više lokacija, jer je reakcija na proizvode fantastična. Postojanost šminke, osjećaj samopouzdanja koji uliva tako besprekoran izgled, pa čak i propoznatost kvalitetnih materijala i sastojaka u samoj izradi proizvoda.

Dame u Crnoj Gori već imaju svoje favorite, a to su Yaemina Beauty maskare Lashes on the Rocks i All Night Long, dugotrajni tečni ruževi za usne Totally Matte, te tečni puderi Self Portrait, ali sve je veća popularnost i Yaemina Beauty linije parfema „Endorphins“.

Glavna zamisao Yaemina Beauty linije je: život je pozornica, a Yaemina Beauty je sa vama u backstageu i pomaže vam da zablistate i da samopouzdano koračate kroz život. Svoju ličnost Emina je pretočila u sam brend pa tako i on odiše ženstvenošću, elegancijom i samopouzdanjem te šalje poruku kako svaka žena može i treba biti nezavisna, jaka i strastvena.

Ovaj događaj su podržali Euromont Šped, Restoran Elit, G3 spirits, Ra speed, prijatelji brenda Yaemina Beauty.

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...