Esad Merulić objavio novu pjesmu „Zaplakat će konobari“, publika je smatra nasljednicom megahita „Žale godine“

Crnogorski pjevač narodne muzike Esad Merulić, koji je cijeli region prije nekoliko godina pokorio hitom “Žale godine”, objavio je još jednu novu kompoziciju.

Za u pjesmu „Zaplakat će konobari“ Merulić je dobio veliki broj čestitki kolega pjevača i muzičara, ali i vjerne publike iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije….

– Dragi moji, radio sam je za vas, od srca sa svojim saradnicima. Uživajte – napisao je na svom profilu na Facebooku Esad Merulić.

„Zaplakat će konobari, jedne zore prije svih, pola sam života svoga proveo kraj njih“ dio je pjesme koja je osvojila srca ljubitelja narodne muzike već nakon prvog slušanja. Tekst pjesme koja bi ubrzo mogla postati veliki hit narodne muzike i naslijediti „Žale godine“ potpisuje Snježana Milinčić, a muzika je djelo samog Esada Merulića. Aranžman je uradio odlični Senad Drešević u čijem studiju je sve snimano.

Videozapis je sniman u restoranu „Stara Čaršija“ u Baru, te nacionalnom restoranu “Pod Volat“ u Podgorici. U spotu se pored Merulića pojavljuje poznati harmonikaš Dejan Ilić.

– Publika je s nestrpljenjem čekala premijeru i reakcije su više nego odlične. Upravo je publika namjerodavnija i jedva čekam nastupe da zajedno pjevamo „Žale godine“, „Zaplakat će konobari“  i moje ostale pjesme – kaže Merulić.

Pjesma i spot „Zaplakat će konobari“ se nalaze na linku:

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...