NaslovnicaRaportGavrilo Pajović gost KIC-ove tribine “Podgoričke priče”

Iz iste kategorije

Gavrilo Pajović gost KIC-ove tribine “Podgoričke priče”

Tribina „Podgoričke priče“ KIC-a „Budo Tomović“ u novembru nastavlja da  predstavlja Podgoričane koji su obilježili jedno vrijeme, ali na drugačiji način, onako kako do sada nijesu govorili i saopštili ono što žele da kažu, a javnost još  ne zna. To su, između ostalog, odrastanje, počeci, problemi, sukobi… i sve ono što pored rezultata čini jednog uspješnog čovjeka. Među njima istaknuto mjesto, svakako, zauzima proslavljeni košarkaš Gavrilo Pajović koji je posle završene igračke karijere nastavio da kreira sportski život u Glavnom gradu i Crnoj Gori, ali sada kao sportski direktor KK „Budućnost“.

Gavrilo Pajović

Ovaj vrsni jugoslovenski i crnogorski košarkaš i reprezentativac, koji je sa pozicije plejmejkera kreirao igru više klubova, a najviše „Budućnosti“ ostavio je dubok trag u sportskim analima, i postao ono što je jedna od najplemenitijih uloga sportiste – idol mladim ljudima da svoj život ili mladost posvete sportu.

Borbenost, upornost, požrtvovanost i jedinstven temperament koji je oduševljavao publiku, ali i zadavao brige protivničkim igračima i motivisao njegove saigrače, bili su „lična karta“ ovog borca i košarkaša, šarmantnog Podgoričanina.

Kako se gradio igrač Gavrilo Pajović, ali i KK „Budućnost“, kao i Podgorica, zainteresovani će moći da čuju iz ličnog ugla, u ponedjeljak, 22. novembra, u sali Dodest, od 20 sati. Veče će moderirati novinar Vanja Kovačević.

Napominjemo važe mjere IJZCG.

Molimo Vas da ova informacija bude blagovremeno objavljena

Nedavno objavljeno