Geox na novoj lokaciji u Podgorici

spot_img

Vodeća kompanija u kategoriji obuće i razvoju patenata i najsavremenijih tehnologija u ovom segmentu – GEOX, otvaranjem nove prodavnice u Podgorici nastavlja svoj put inovacija i ponude savršenih rješenja koji će sigurno dovesti do novog iskustva potrošača u Podgorici i Crnoj Gori.
Smještena na Cetinjskom putu bb, zgrada Linea, nova prodajna lokacija sadržaće sveobuhvatnu kombinaciju Geox obuće i odjeće za muškarce, žene i djecu, nudeći istovremeno i komfor porodične kupovine u savremenom objektu na dva sprata.
Dva velika upečatljiva izloga radnje, dva ulaza i prostrana dva sprata otvaraju Geox dimenziju posvećenu različitim kolekcijama: muška i ženska kolekcija na jednoj strani i dečija obuća na suprotnoj, dok stepenište vodi u suteren, posvećen drugom dijelu muških i ženskih kolekcija.
Nova Geox prodavnica odiše savremenim stilom sa dekorativnim elementima koji crpe inspiraciju iz italijanskog dizajna, baš kao i kompletan transparentni enterijer, npr. udobna centralna sjedišta presvučena zelenim ili plavim hi-tech vlaknima, što generalno rezultira modernom estetikom koja je savršena za izlaganje kolekcija, za objektivnu percepciju i koja, naposlijetku, otvara novu dimenziju kupovine obuċe.


Otvaranje nove prodavnice u Podgorici samo je još jedan korak naprijed u pravcu koji je izabrao Geox, a kojim redefiniše svoju ulogu u maloprodajnom sektoru. Ove nove prostorije svojevrsna su proslava stabilnosti distribucije, univerzalnih vrijednosti brenda i pristupa koji karakteriše maksimalna posvećenost klijentu, što, naravno, dovodi do konstantnog rasta i razvoja Geox brenda i trajno visoke, stabilne pozicije na svjetskom tržištu obuće. (Foto Vesela Mišković)

 

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

2,702 Sljedbenici
Pratite

NEDAVNO OBJAVLJENO