GEOX – Savršenstvo jednostavnosti

Tradicija i inovativnost u savršenom spoju daju udobnost, komfor, kvalitet, stil, odnosno GEOX odjeću i obuću za sve prilike. Izgledati i osjećati se dobro – uspješna GEOX misija i u ovoj sezoni

spot_img

Ležerne, sportske ili svečane, bez obzira na namjenu, priliku, različite vrste muške obuće brenda GEOX za sezonu jesen/zima 23/24 imaju jednu zajedničku crtu – nepogrešivu italijansku prefinjenost. Potpuno novi dizajn i moderna revizija klasične bezvremenske estetike stvaraju repertoar koji je, prije svega, u trendu i prepun modela koji su još udobniji zahvaljujući pažljivo biranim, vrhunskim, inovativnim i često ekološkim prirodnim ili recikliranim materijalima i patentiranoj GEOX tehnologiji.
Spherica, ikona stila iznikla iz superiorne GEOX tehnologije, označava prelazak sa modernog formalnog stila na moderan ležerni.
Kolekcija ženske obuće za sezonu jesen/zima 23/24, svojevrstan je i jedinstven pečat koji GEOX stavlja i na tradicionalnu i na savremenu eleganciju. Lakoća koraka je prioritet, bilo da se radi o salonki ili udobnom modelu mokasine, čizme ili patike. Jednak komfor i udobnost kao osnova, i na to dodajemo izoštrene i naglašene detalje, tipične za prefinjen italijanski stil u kreiranju odjeće i obuće. Primjenom vrhunskih patentiranih GEOX tehnologija u proizvodnji dobijamo savršene komade odjeće i obuće za sve prilike.

Gracija 217, oktobar 2023.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO