google-site-verification: googlefc794645174d708f.html

Nedavno objavljeno

Glamour party

Milena Vujačić

Još uvijek nisam prestala vjerovati u ono Zamisli jaaako želju i ona će se ispuniti, kao nagrada za trud i pošten pristup životu. Zato mi je Nova godina prilika da poželim da ispravim sve što sam eventualno propustila ili pogriješila u prošloj i da osnažena novom energijom krenem dalje. Volim novogodišnje praznike jer je to vrijeme da pokažemo ljubav najbližima. U toplini zagrljaja mog sina i uz dječački iskreni osmijeh, čini mi se da svaka želja postaje ostvariva.

Nina Žižić

Ne insistiram na crvenoj haljini za novogodišnju noć, ali i dalje bezrezervno vjerujem da nešto crveno donosi sreću u ljubavi te se trudim da ipak nosim crveni veš. To je jedan od novogodišnjih rituala koji volim da ispunim. Bez ljubavnih želja ne ulazim u Novu godinu, tako će biti i na dočeku 2018!

Sandra Barović

Volim Novu godinu i sve u vezi sa njom, uživam sa djecom u kićenju jelke, dekoracijama, biranju poklona…

Kristina Ilić

U meni je još uvijek jedna djevojčica koja se iskreno raduje prazničnoj euforiji, kićenju jelke, kupovini poklona dragim ljudima, ispraćaju stare godine u nadi da će nam nova donijeti nove prilike, nove ljubavi i izazove kojima ćemo hrabro odgovoriti. Ova godina je bila kompleksna, puna teških lekcija, ali i divnih trenutaka samospoznaje. Budimo zahvalni na svemu što imamo jer ćemo na kraju imati više.

Lazar Ilić

Novu godinu i novogodišnje praznike jako volim, tu prazničnu euforiju, smišljanje poklona za moje najbliže, zamišljanje želja… Svaki praznik proslavljamo zajedno, što je postalo tradicija, a zbog toga što tako najviše volim. Za početak Nove godine sebi bih poželio prije svega zdravlje, ono mi je najvažnije. Ostalih želja imam mnogo, ali kao i do sada biću usredsrijeđen da ih i ostvarim.

Danijela Mujović

Volimo praznike, poklone i novogodišnje radosti, međutim, najviše se radujemo Božiću, on je za nas čaroban i tradicionalno ga provodimo kući. Jelku uvijek kitimo nakon Svetog Nikole, a pakujemo je dan poslije pravoslavne Nove godine. Ovo će biti prvi doček sa Maksimom, te je za nas blagosloveniji i ljepši od svih do sad.

Marina Banović Džuver

Novogodišnji i božićni praznici su najradosniji period u našem domu. Već početkom decembra krenemo sa dekorisanjem kuće i svi članovi porodice učestvuju. Centralno mjesto zauzima jelka i te večeri kad je kitimo svi smo kod kuće. Za Božić se okupljamo i razmjenjujemo poklone. Ove godine smo jelku dekorisali u bež, bakarno i srebrnim tonovima. Svake godine je različita dekoracija i nov ambijent, ali topao i porodičan.

Autor Marina Strugar
Foto Đorđe Živaljević
Šminka Ljubica Bulatović, Kristina Tomić, asistent Tina Maraš, Studio Zoran
Frizura Zorana Vukčević i Uroš Pajović, Studio Zoran
Mjesto snimanja: Salon Ljetopis Automotive, Delta City
Vozila obijezbijedila kompanija Ljetopis Automotive

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti