Goran Bregović zarađuje od nekretnina, dan u kući za snimanje košta 3.000 eura

Nakon tri godine gradnje popularni muzičar Goran Bregović završio je objekat na Senjaku i uveliko ga izdao jednoj kompaniji.

Navodno, ostavio je i jedan dio stambenog prostora za sebe, gdje može da boravi kada kuću u kojoj živi iznajmi na dan.

Muzički umjetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posjedu ima više od 30 kuća, vila, stanova i garsonjera u vrijednosti koja prelazi 35 miliona eura. Posljednja u nizu je nekretnina na Senjaku koju je gradio posljednje tri godine. Radovi su napokon završeni, a Bregović je po ugledu i na druge nekretnine odlučio i ovu da izdaje.

“Unutar same vile nalazi se firma kojoj je iznajmio prostor. Međutim, to je samo jedan dio ogromne vile koja je u njegovom posjedu. Drugu polovinu je odlučio da sačuva za sebe, jer zbog čestih iznajmljivanja vila i kuća za snimanje raznih spotova i reklama, ipak želi da ima djelić za sebe kako bi mogao da odmori”, kaže izvor blizak Bregi.

Navodno je tu trebalo da se nalazi ogroman muzički studio u kom bi on pravio muziku međutim za sada nije poznato da li će do te realizacije doći.

“Plan postoji, ali Bregović još nije prelomio da li će mu to biti sigurna investicija zbog pandemije kada niko ništa ne radi, i ne snima. Za sada je to samo prostor gdje on ponekad boravi, kada kuću u kojoj živi iznajmi za snimanje filma, serije ili nekog spota. Na taj način zarađuje siguran novac i sasvim je siguran i ako u jednom trenutku odluči da napusti muziku, uvijek će moći da živi od izdavanja”, dodaje izvor i ističe kako jedan snimajući dan, u zavisnosti od prostora, košta između 2.000 i 3.000 eura.

“Jedan snimajući dan kod Gorana Bregovića košta između 2.000 i 3.000 eura, sve zavisi od nekretnine koju iznajmljuje. Cijena snimajućeg dana je striktna, tako da ne postoje dodatni popust kada su pregovori sa njegovim timom u pitanju”, zaključuje dobro upućen izvor.

Muzičar je u Zagrebu 2005. godine pazario zgradu od 550 kvadrata. Svaka vila Gorana Bregovića procijenjena je na barem milion eura. Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dvije kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion eura, zatim vile u Parizu, Istanbulu…

Brega je pretprošle godine odlučio i ćerkama da u jednom popularnom beogradskom naselju, blizu centra grada, kupi dva stana što je on potvrdio u jednoj emisiji.

Bottom of Form

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...