Nedavno objavljeno

GUINOT No.1 u salonima ljepote u Francuskoj

Guinot je prestižni francuski brend, prepoznat po ekskluzivnim, inovativnim, avangardnim metodama za njegu kože. Efikasnost tretmana i proizvoda, pozicionirale su Guinot na mjesto vodećeg brenda u salonima ljepote širom svijeta. O kvalitetu najbolje govore zadovoljni korisnici, među kojima su i mnoge ličnosti iz javnog života, kao što su: kraljica Elizabeta, Džoan Kolins, Naomi Kembl, Mel Gibson, Hali Beri, Izabela Ađani…

Tretmani jedinstveni u svijetu

Jedinstveni proizvodi i tretmani uvijek su na vrhuncu naučnih i tehnoloških dostignuća. Godine 1972. Guinot je kreirao hydradermie, prvi ekskluzivni tretman za lice. Prvi put proces jonizacije unaprijedio je penetraciju aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, obezbjeđujući izuzetne rezultate i zadovoljstvo klijenata. Kao pionir brend u anti-aging kategoriji, Guinot je kreirao proizvod za njegu sa Cellular Life Complex-om, koji sadrži 56 biološki aktivnih sastojaka, korištenih u medicini za kreiranje nove kože, kod pacijenata s ozbiljnim opekotinama.
Hydraderm Cellular Energy, revolucionarni, patentirani Guinot aparat, povećava biološku i ćelijsku aktivnost kože kroz 3 jedinstvene funkcije: termalnu energiju, dinamičnu jonizaciju i mišićnu stimulaciju. Ovi tretmani za podmlađivanje i mišićnu stimulaciju, predstavljaju pravu alternativu estetskoj medicini. Guinot istraživački tim konstantno pomjera granice efektivnosti i djelotvornosti, kako bi unaprijedili postojeće i pronašli nove tretmane i metode, u cilju održivosti nivoa kvaliteta i uspješnosti Guinot salona

Guinot Beauty Center Podgorica jedini u Crnoj Gori ekskluzivno predstavlja Guinot alternativne tretmane estetskoj medicini koji momentalno rade na uklanjanju znakova starenja. Sveobuhvatna njega lica: hidratacija, regeneracija, anti-age, zatezanje mišića i kože, problemi očne zone… Njega tijela: anti-celulit, mršavljenje, oblikovanje, zatezanje, aromatične masaže…

 

NOVI GUINOT EYE LIFTING TRETMAN

Podmlađuje, zateže i podiže konture očne zone

Guinot Eye Lifting tretman targetira osjetljivu zonu oko očiju te donosi sljedeće benefite: smanjuje znakove starenja i umora, smanjuje vidljivost tamnih kolutova, smanjuje natečenost ispod očiju, smanjuje sjenke i kesice ispod očiju, hidrira. Izvodi se u 3 koraka: masaža, elektrostimulacija mišića i maska. Masaža za drenažu radi se sa posebnim serumom za očnu zonu. Stimulacijom mišića oka, podižu se konture, zateže zona i radi drenaža kojom se odvodi višak tečnosti. U posljednjem koraku, maska ima ulogu da zategne i podmladi kožu. Eye Lifting tretman pruža odmah vidljiv rezultat podmlađene, svježe i zategnute zone oko očiju.

LIFT SUMMUM TRETMAN

Zateže kožu, ističe konture lica, popunjava bore

Guinot Lift Summum tretman, inovacija iz Guinot laboratorija. Tretman targetira lice, vrat i dekolte. Zadivljujući i odmah vidljivi rezultati, već nakon prvog tretmana, oblikovane konture lice, zategnuta koža, popunjene bore i podmladjen dekolte. Izvodi se u 4 koraka i traje 50 min. U prvom koraku radi se mehanički i enzimski piling koji uklanja izumrle ćelije. U drugom koraku radi se masaža za zatezanje kože. Treći korak predstavlja nanošenje aktivnih sastojaka koji popunjavaju bore. U posljednjem koraku nanosi se maska koja zateže i oblikuje konture lica, kao i maska za mlađi izgled dekoltea. Lift Summum tretman je idealan za sve tipove kože, čak i osjetljivu.

HYDRADERMIE YOUTH

Alternativni tretman estetskoj medicini

Ćelijska aktivnost  se s vremenom smanjuje. Naše ćelije gube energiju. Usporava se sinteza elastičnih vlakana i pojavljuju prvi znakovi starenja. Hydradermie Youth je personalizovan tretman koji vidljivo podmlađuje kožu stimulacijom ćelijske aktivnosti. Dinamičan metod jonizacije deluje na povećanje biološke aktivnosti kože, a toplotna energija deluje na povećanje ćelijske aktivnosti kože.
Hydradermie Youth tretman dostupan je u 8 različitih verzija u zavisnosti od vaših ciljeva ljepote: hidratacija, hranjenje kože, regulisanje lučenja sebuma, regeneracija, podmlađivanje, ublažavanje bora, pigmentacije, priprema kože za sunčanje i oporavak nakon sunčanja.
Tretman traje jedan sat. Izuzetni rezultati su vidljivi na kraju tretmana!

Džordža Vašingtona 46A,
81 000 Podgorica
Kontakt telefon: 067 707 469

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti