Holivudska ljubavna priča

Ove godine obilježavaju 35 godina zajedništva, a uprkos konstantnim pitanjima kada će ozakoniti svoju vezu, glumački par Goldi Hon (72) i Kurt Rasel (67) o tome i ne razmišljaju.
“Srećni smo i zaljubljeni. Volim biti s njim, svako jutro donosi mi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno”, kaže Goldi, koja je Kurta srela davne 1968. godine na snimanju filma The One and Only, Genuine, Original Family Band, a njihova veza je započela tek godinama kasnije. “Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za mene. Kada smo se ponovno susreli nakon niza godina, odmah mi se svidio, a i istog sam se trena prisjetila koliko mi se tada sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad”, izjavila je glumica u jednom intervjuu za BBC Radio 4.
U vrijeme kada su započeli svoju vezu, Goldi je imala dvoje djece – kćerku Kejt i sina Olivera – iz braka s Bilom Hadsonom. Upravo je odnos Kurta Rasela s njenom djecom bio presudan da glumica shvati kako je on onaj pravi. Iako se nikada nisu vjenčali, jedno drugome uvijek su bili odani. “Ljubav, zahvalnost i saosjećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izluditi svog partnera. Porodica, sreća, smijeh i seks ključ su uspjeha veze”, priznala je Goldi, a Kurt dodaje: “Govorim to već posljednje 34 godine, Goldi i ja nismo puno drugačiji od ostalih parova jer prolazimo kroz jednake stvari. Ali, važno je znati od početka da će u svakoj vezi biti uspona i padova, i svega ostaloga, samo to treba prebroditi. Shvatam zanimanje javnosti i fascinaciju ljudi našim odnosom. Brak je institucija koja je tu od pamtivijeka, no oboje smo shvatili da ne želimo biti dio te tradicije. Da me krivo ne shvatite, brak nije ništa loše i, ko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći i reći – Želimo to napraviti. A ako to i napravimo, nećemo praviti spektakl od toga, biće to nešto samo za nas.”

via tportal.hr

 

 

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno