Nedavno objavljeno

Horoskop

Horoskop za avgust

OVAN 21. mart – 20. april

Budite pažljivi prilikom izbora saradnika, nemojte da vas simpatije prevare u procjeni nečijih radnih sposobnosti. Dobićete mnoštvo korisnih informacija i konačno se ozbiljno posvetiti projektu koji ste odavno namjeravali da pokrenete. Onim u dužim vezama neće biti najjasnije da li još gaje osjećaje prema partneru i to će ih mučiti. Nećete imati zdravstvenih problema.

BIK 21. april – 21. maj

Promjene u načinu komunikacije sa saradnicima donijeće poboljšanje u međusobnim odnosima i pokazati da ste na dobrom putu. Iako u narednom periodu nećete uspjeti u svemu što ste zamislili, poslovnom situacijom ćete ipak biti zadovoljni. Bez obzira na češće svađe, između vas i partnera ponovo će da zavlada ljubav, mirnije ćete da spavate i bolje ćete se osjećati.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Nastojaćete da pomjerite granice, da učinite mnogo više u realizaciji zacrtanih planova. Uspjeh će biti jednak uloženom naporu, ali nećete biti potpuno zadovoljni. Neki Blizanci će konačno da se izvuku iz nezanimljive veze koja ih je dugo opterećivala. Uživaće u samoći. Stresne situacije konačno su prošlost, te će i vaše raspoloženje i psihofizičko stanje biti mnogo bolji.

RAK 22. juni – 22. jul

Osobe sa kojima već duže sarađujete neće vam pružiti podršku kada to budete od njih očekivali. Moraćete da prođete kroz različite situacije i dokazivanja vlastitih sposobnosti, znanja, pod veoma strogim i kontrolisanim uslovima. Slobodnim Rakovima pružiće se prilika da upoznaju zanimljivu osobu i neočekivano uđu u vezu. Jedite više voća i povrća.

LAV 23. juli – 22. avgust

Pričekajte da se stiša oluja oko novih dešavanja na radnom mjestu, olako ste pretpostavili da nećete imati neprilika. Koliko god reakcije bile negativne, ne dajte da vas kolege uvuku u spletke. Bićete preokupirani poslom, o partneru nećete ni razmišljati i neće biti baš najsrećniji zbog toga. Ako ste često izloženi pritiscima i nalazite pod stresom, vikend posvetite odmoru.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Privremena konfuzna situacija na radnom mjestu biće vam upozorenje da stvari rješavate postepeno. Ne razmišljajte još o pregovorima oko povišice, sačekajte bolje uslove kako biste zatražitili ono što mislite da zaslužujete. Ako planirate da promijenite posao, prvo se posavjetujte s partnerom, ne isključujte ga iz svog života. Opasnost od stomačne viroze.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Svjesni ste koliko vam je važno da učestvujete u jednom projektu, a ipak ne pokazujete da ste dovoljno posvećeni. Ako propustite i ovu šansu, teško da ćete se uskoro izvući iz finansijskih neprilika. Partner vam ne prigovara zbog nekih postupaka, što ne znači mu ne smetaju ili da ih ne primjećuje. Ne izazivajte ga pretjerivanjima. Trčanje ili brza šetnja će vas osloboditi napetosti.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Preuzmete li aktivniju poslovnu ulogu, bićete u mogućnosti da iskoristite sve što je potrebno za napredovanje u karijeri. Koncentrišite se isključivo na sebe i projekte za koje ste nadležni. Povremeno ćete prolaziti kroz faze emotivne nesigurnosti i bićete zabrinuti zbog partnerovih postupaka. Urinarna infekcija zna biti dugotrajna ako je ne liječite na pravi način.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Većinu poslovnih ciljeva u narednom periodu ćete da ostvarite na uspješan način. Bićete i umorni i iscrpljeni, ali imaćete razloga za zadovoljstvo. Atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unijeće novu strast u vašu vezu. Ponekad je lako ispuniti nečija očekivanja, ali ne zaboravite na istinske vrijednosti koje su vas spojile. Ljeto, kao i svake godine, donosi hronične tegobe.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Prihvatite napokon činjenicu da za ostvarivanje važnih ciljeva ponekad treba da prihvatite i tuđe ideje. Ne insistirajte na vlastitim po svaku cijenu. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za najbliže, u zajedničkim trenucima budite opušteni i ne opterećujte ih poslovnim problemima. Dobro ćete se osjećati, uprkos umoru, zdravlje bez promjene.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Nastojaćete da se pokažete u što boljem svjetlu, ali ćete se iznenada i suočiti s manjim ograničenjima na radnom mjestu. Vjerovatno će se raditi o problemima povezanim s vašim ponašanjem. Ako ne obratite pažnju na mišljenje kolega, posao ćete teško privesti kraju. Samo partner može da vas oslobodi napetosti, pa se pokušajte da se prepustite ljubavi. Dobro ćete se osjećati.

RIBE 19. februar – 20. mart

Izbjegavajte verbalne sukobe na radnom mjestu, pogotovo pred kraj mjeseca, kada bi jezik mogao da vam bude brži od pameti. Izrečeno nećete moći da povučete, a takvo što vam ne ide u prilog. Na ljubavnom planu neće biti značajnih promjena, najviše zbivanja očekujte u krugu prijatelja. Srećni što je ljeto na vrhuncu snazi, bićete dobro raspoloženi i puni energije.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti