Horoskop od 11. do 24. maja

spot_img

OVAN 21. mart – 20. april

U narednom periodu vas očekuju mnogobrojna poslovna putovanja i sklapanja novih ugovora. Bićete umorni, ali i veoma zadovoljni postignutim rezultatima. Mogući su manji problemi u odnosima s partnerom, zbog vašeg dužeg odsustvanja će se osjećati potpuno zapostavljeno. Pokažite mu da i on vama nedostaje. Nećete biti dobre volje, ali sa zdravljem neće imati problema.

BIK 21. april – 21. maj

Nećete biti pretjerano raspoloženi za izvršavanje poslovnih obaveza, te ćete stalno da ih odgađate. Dodatno će vas opterećivati nepovoljna finansijska situacija, dugovi ili krediti, bićete nervozni i neugodni u društvu. Situacija je nepovoljna, ali prihvatite da zasad niste u mogućnosti da je promijenite. Na ljubavnom planu bez promjena, a na zdravstvenom slijedi poboljšanje.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Morate da se suočite s neizbježnim promjenama na radnom mjestu, pokušati da ih prihvatite na najbolji mogući način i ponovo krenete ispočetka. Sve manje imate strpljenja za osobe do kojih vam je stalo, zapitajte se koji je razlog takvog ponašanja. Partner ili članovi porodice neće uvijek imati razumijevanja, imajte to na umu. Ako inače imate problema s alergijom, znate šta vam je činiti.

RAK 22. juni – 22. jul

Bićete veoma energični, puni ideja i planova kako da unaprijedite saradnju i popravite poslovni položaj. Samo od vas zavisi kako će se poslovi odvijati u narednom periodu i toga morate biti svjesni. U osjetljivoj ste emotivnoj fazi, te je najbolje da ne žurite s odlukama i ne prenagljujete s reakcijama. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za sebe, i više se odmarajte.

LAV 23. juli – 22. avgust

Pitanje je dana kada ćete oštro da se sukobite s poslovnim partnerom i sasvim prekinete i saradnju i kontakt. Zaboravili ste da je teško biti u korektnim poslovnim odnosima sa bliskom osobom. Kako niste prihvatili partnerove sugestije, saće vam biti teško da priznate neuspjeh. Nerviranje će uticati na vaše zdravstveno stanje i nećete se dobro osjećati u narednom periodu.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Imate sjajne poslovne planove, ali još uvijek nije vrijeme da ih podijelite sa saradnicima. Učinite to tek kada budete sasvim sigurni da ćete moći i da ih realizujete, te niko neće biti razočaran. Previše zahtijevate od partnera, a malo mu nudite zauzvrat. Toga ste svjesni oboje, a suprotna strana ima sve manje želje da vam udovoljava. Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Preambicioznim i nerealnim pokušajima možete da napravite više štete nego koristi, pa budite izuzetno oprezni. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Kao da ste zbog opsjednutosti poslovnim problemima odjednom postali sebični i samoživi privatno. Obratite malo više pažnje na želje i osjećaje partnera, previše insistirate na svojim. Višak energije utrošite na bavljenje sportom.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Tokom narednog perioda sve ćete da radite po svom i imaćete neograničene količine energije da završite sve što ste započeli. Nećete se bojati novih izazova i upuštanja u komplikovane poslovne poduhvate. Finansijska situacija će biti zadovoljavajuća, te ćete da krenete u potragu za novom garderobom. Raspoloženje može da vam pokvari jedino glavobolja.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Najradije biste se posvetili samo kući i porodici, ali će poslovi u narednom periodu biti na prvom mjestu. Iako je bezbroj zadataka pred vama, dajte sve od sebe i iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Tajna je u saradnji i dobroj organizaciji, a tu se dobro snalazite. U ljubavnom životu vas očekuju manji nesporazumi, pa ćete partnera, uglavnom, da izbjegavate. Glavobolja.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Očekuje vas prilično dinamičan i buran period, kako u poslu tako i u privatnom životu. Bićete veoma agresivni i euforični, što može da izazove nerazumijevanje okoline, te rasprave s poslovnim saradnicima i partnerom. Više samokontrole neće škoditi, želite li da izbjegnete nepotrebne nesporazume i konflikte. Smanjite večernje obroke i nećete imati problema sa spavanjem.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Tokom narednog perioda najviše vremena i pažnje poklanjaćete profesionalnom životu. Previše ste posvećeni poslu, nekada se usmjerite i na neke druge stvari. Posao ne bi trebalo da vam bude važniji od odnosa s bliskim osobama. Trebalo bi da budete malo ozbiljniji kada se radi o vama, vašim životnim potrebama i željama. Nećete imati zdravstvenih problema

RIBE 19. februar – 20. mart

Ako vaša aktivnost obuhvata kreativne poslove, bićete veoma inspirisani za stvaranje u narednom periodu. Obratite malo više pažnje na odnos zarade i troškova kako se ne biste neugodno iznenadili. Pripazite na izjave pred partnerom, neke vaše riječi mogao bi pogrešno da protumači. Oslabljen imunitet bi mogao da uzrokuje čitav niz manjih zdravstvenih problema.

 

Možda vas zanima

spot_img

NEDAVNO OBJAVLJENO