Nedavno objavljeno

Horoskop

Horoskop za septembar

OVAN 21. mart – 20. april

Za svaki problem na radnom mjestu imaćete pravo rješenje i brzo reagovati. Saradnja s kolegama biće na zadovoljavajućem nivou i dodatno vam olakšati izvršavanje obaveza. Iako ne spadate u one koji znaju i žele da kontrolišu osjećaje, to ćete iz nekog razloga da pokušavate u novoj vezi. Zbog toga nećete moći da se opustite, što će negativno uticati i na raspoloženje i na san.

BIK 21. april – 21. maj

Problemi na koje ćete naići tokom narednog perioda zahtijevaju ozbiljan pristup i česte konsultacije sa saradnicima. Nemojte nikako dozvoliti da se nađete u još komplikovanijoj situaciji, reagujte što prije kako biste je izbjegli. Na ljubavnom planu vladaće zatišje, a to će vam najviše odgovarati zbog nedostatka volje i želje da radite na poboljšanju odnosa. Zdravlje bez promjene.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Nadređene osobe će uglavnom da podržavaju vaše inicijative i nove planove, ali nemojte da pretjerujete sa zahtjevima i izazovete sasvim suprotan efekat. Kada biste bili tako odlučni i borbeni i kada su u pitanju zajednički interesi, kolege bi vas mnogo više cijenile. Partnerova promjena ponašanja izazvaće nesigurnost i sumnju i poremetiti miran san. Zaboravite alkohol na ljetnjim vrućinama.

RAK 22. juni – 22. jul

Vaše ponašanje moglo bi da naiđe na neodobravanje i ogovaranje saradnika. Povucite se i nemojte se pretjerano eksponirati. Ako niste bili na godišnjem odmoru, naredni period je idealan za putovanje. Nećete se najbolje slagati s partnerom, reagovaćete preimpulsivno i dovesti se u nezavidan položaj. Izbjegavajte hladne napitke i boravak u klimatizovanim prostorijama.

LAV 23. juli – 22. avgust

Tokom narednog perioda radićete s određenom lakoćom, bićete puni energije i imaćete nove ideje. Dok će na profesionalnom planu sve teći bez problema, odnos s partnerom odvijaće se kao po lošem scenarijumu. Nervoza, svađa, prebacivanje i nerazumijevanje, a neće znati zbog čega. Ako se rekreativno bavite sportom, budite oprezni, moguće su lakše povrede.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Provodite li ljeto na radnom mjestu, pružiće vam se iznenadne poslovne mogućnosti i primamljiva prilika za finansijski dobitak. Eventualni problemi mogli bi se pojaviti krajem mjeseca zbog suparničkog odnosa sa pretpostavljenim. Od voljene osobe možete da očekujete samo primjedbe i kritike zbog odsutnosti i pretjerane posvećenosti poslu.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Tokom cijelog narednog perioda biće vam loše aspektovane finansije, pa odložite veće troškove, ulaganja ili pozajmice. Ako se sada potrudite da nešto uštedite, možete izbjeći buduće neprilike s novcem. Učvrstićete vezu sa sadašnjim partnerom, iako ste mislili kako je sve manje razloga za njen nastavak. Ne preskačite obroke i nećete imati problema sa stomakom.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Dobro razmislite o svakoj novoj ponudi i provjerite najmanji detalj, posebno ako je posao povezan s trgovinom. Budite izuzetno pažljivi prilikom sklapanja ugovora s novim saradnicima. Ljubavni život u braku i u dugim vezama proticaće mirno, odnosi sa partnerom biće stabilni, a neke mlade i usamljene očekuje avantura koja će potpuno da ih izbaci iz ravnoteže.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Izbjegavajte uplitanje u velike poslove i komuniciranje s osobama u koje nemate povjerenja, smanjićete mogućnost neuspjeha. U prvoj polovini narednog perioda bićete privlačni i ostavljati pozitivan utisak na suprotni pol. Ukoliko imate stalnog partnera, neće biti zanimljivih dešavanja. Biće vam uglavnom dosadno, što nije opravdanje za upuštanje u avanturu. Zdravlje bez promjene.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Budite pažljiviji nego inače u kontaktima koji se tiču posla, jer se nećete pretjerano slagati sa saradnicima. Pokušajte da izbjegnete ulaganja u nove poslovne poduhvate ili kupovinu sredstava za rad. Konačno ćete riješiti stare nesporazume s partnerom, oboje ćete biti zadovoljni i opušteni. Podložni ste glavoboljama, vjerovatno zbog previše vremena u zatvorenom.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Kolege će uglavnom začuđeno da posmatraju kako se ponašate, a vaš entuzijazam neće jenjavati. Ponijeće vas poslovni uspjeh, bićete skloni pretjeranom trošenju novca, zbog čega biste se kasnije mogli kajati. Ako želite da na miru razmislite o budućim planovima, najbolje bi bilo da na duže odete van grada i to sami, bez obzira šta o tome mislio partner.

RIBE 19. februar – 20. mart

Naredni period obilježiće iznenadan priliv energije i želja da počnete poslove koje ste već odlagali. Sreća će vas poslužiti kad joj se najmanje budete nadali, te iskoristite svaku pruženu priliku. Odnosi s partnerom, bliskim prijateljima ili članovima porodice zahtijevaće dosta strpljenja. Takozvani pasivni odmor, izležavanje na plaži uz knjigu, najviše bi vam godio.

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

MODA

Zdravlje

Recepti