Nedavno objavljeno

Horoskop

od 30.5. do 24.6.2022.

OVAN 21. mart – 20. april

Značajan poslovni zadatak uslijediće kao nagrada za vaš izuzetan trud i bićete potpuno zadovoljni razvojem situacije. Ali, budite spremni i na negativne komentare ljubomornih saradnika; ne pridajite im previše značaja. U odnosima sa partnerom bićete izuzetno tvrdoglavi i nećete popuštati ni kada su sitnice u pitanju. Insistiranjem ćete samo pogoršati situaciju. Zdravlje bez promjene.

BIK 21. april – 21. maj

Bićete napeti i nedostajaće vam koncentracija zbog manjeg neuspjeha tokom realizovanja vama izuzetno bitnog posla. Što se prije organizujete, moći ćete lakše da rješavate jedan po jedan problem. Pogrešnim ljudima otkrivate svoje slabosti i to bi moglo da vam se osveti. Nemate hrabrosti da partneru iskreno kažete šta osjećate i dalje čekate da on napravi prvi potez.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Neke poslovne planove mogle bi da poremete iznenadne obaveze koje ćete morati da prihvatite, a oduzeće vam previše vremena. Ali, poslu ćete ipak maksimalno da se posvetite i vaša profesionalnost će još jednom da izbije u prvi plan. Svaki savjet bliske osobe vam može biti od koristi pri rješavanju jednog ličnog problema, ali samo vi možete da odlučite šta ćete dalje.

RAK 22. juni – 22. jul

Nastavlja se povoljan poslovni period, a onda će da uslijedi niz pohvala za odgovoran i korektan odnos prema obavezama i saradnicima. Zadovoljstvo na radnom mjestu će da dovede do poboljšanje odnosa sa partnerom. Ne opterećujte članove porodice dešavanjima koja ih se ne tiču. Više boravite na otvorenom, pijte dovoljno tekućine i ne preskačite obroke.

LAV 23. juli – 22. avgust

Poslovne ponude će stizati sa svih strana, a vi ste još uvijek nekako usporeni i bezvoljni. Ako ne želite da propustite dobru priliku i da kasnije zažalite, potrudite se i što prije se vratite u nekadašnju formu. Vaš ljubavni život nije zadovoljavajući, bilo da ste u braku ili u nedavno započetoj vezi. Izgubili ste interesovanje za partnera i ne pokušavate ni da shvatite zbog čega.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Nakon kraćeg perioda zatišja, očekuju vas dani ispunjeni mnogobrojnim obavezama. Neće biti većih ili bitnijih promjena na radnom mjestu, sve će se odvijati predviđenim tokom. Željni ste novih izazova i nećete oklijevati da ih prihvatite. Slobodni još uvijek čekaju da se pojavi onaj pravi. Ako niste u formi, nemojte se pretjerano kretati i zamarati.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Nedostajaće vam vremena za realizaciju nekoliko novih ideja. Pokušajte da budete malo strpljiviji, ne radite istovremeno više poslova. Čuvajte snagu za rješavanje nagomilanih privatnih problema. Ni partneru, ni vašem poljuljanom odnosu ne odgovaraju brzoplete i površne odluke. Provodite više vremena zajedno i otvorenije razgovarajte. Ne ignorišite stomačne tegobe.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Nesuglasice i iznenadne neprilike na radnom mjestu neće vas omesti da na vrijeme završite posao. Bićete prilično iscrpljeni te razmislite o kraćim i češćim odmorima, izbjegavajte stresne situacije i pokušajte da se opustite. Voljenoj smeta joj vaša prevelika zaokupljenost poslom, očekuje malo više pažnje, a muče je i sumnje o vašoj vjernosti. Mogući problemi sa spavanjem.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Pokušate li se da se malo bolje organizujete, to će vam možda oduzeti dosta vremena, ali će se dugoročno isplatiti. Svi dosadašnji načini nisu imali efekta, nemate za čime da žalite. Na vrijeme završite sve započete poslove i moći ćete bezbrižno provesti vrijeme s voljenom osobom. Priznajte sebi da se nikad niste osjećali zaštićeno kao sa sadašnjim partnerom…

JARAC 22. decembar – 20. januar

Možete opuštenije da krenete u nove poslovne poduhvate te realizujete neke nove ideje, jer ćete se sjajno slagati sa novim saradnicima. Povremeno analizirajte svoje arogantno ponašanje i zapitajte se zašto to činite partneru. Iskreno izvinjenje je jedini način da sačuvate dobre odnose. Ako imate problema sa kožom, sklanjajte se sa sunca i pazite šta jedete.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Stalno počinjete nove poslove, a ništa ne uspijevate do kraja da završite, samo gubite strpljenje i vrijeme. Izaberite ozbiljne saradnike, usmjerite snage na jedan projekat i pozitivni rezultati neće izostati. Ne želite priznati da vas bliske osobe iskorištavaju, opravdavate ih iz samo vama poznatog razloga. Došlo je vrijeme da ozbiljno razmislite zašto se tako ponašate.

RIBE 19. februar – 20. mart

U narednom periodu bićete izloženi kritici na radnom mjestu. Bolja komunikacija sa kolegama je neophodna i onda kada niste raspoloženi. Ako ste nečim nezadovoljni ne morate da budete neprijatni prema nekim osobama. Odnose sa partnerom ste doveli u bezizlaznu situaciju, pa je i konačna odluka na vama. Zdravstveno stanje uglavnom zadovoljavajuće.

 

 

 

 

 

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti