Horoskop

od 5.11. do 3.12.

OVAN 21. mart – 20. april

Ako su vas u proteklom periodu mučili finansijski i problemi s kolegama, spremite se da počnete novi posao i da mu se potpuno posvetite. Osoba suprotnog pola na važnijem položaju će vam pomoći i impresionirati vas ponašanjem. Dešavanja na koja nećete imati uticaja će promijeniti odnose sa partnerom. Poslušajte savjete jedne Vodolije. Zdravlje bez promjene.

BIK 21. april – 21. maj

Ako želite da se angažujete na vama svojstven, morate imati jasno definisane poslovne ciljeve. Previše je poslovnih ponuda, a nijedna vam nije dovoljno interesantna. Potražite savjet saradnika, kolega i riješite dilemu. Ako sarađujete s osobom koja vas privlači, budite na oprezu kako ne biste pogoršali poslovne odnose. Bićete u dobroj psihofizičkoj formi.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Završili ste nedavno započet i veoma važan projekat. Iako ste se maksimalno trudili i dali sve od sebe, iz nekog razloga se pribojavate konačnih rezultata. Komplikujete bez potrebe i unosite nervozu među saradnike. Ne izlažite se pretjeranim troškovima, poslušajte savjete partnera i sačekajte povoljnije finansijsko razdoblje za veća ulaganja. Pripazite na ishranu.

RAK 22. juni – 22. jul

Nemojte nikom da dozvolite da se miješa u vaše poslovne odluke, bez obzira na dobronamjernost. Eventualan zaokret u karijeri neće se odvijati onako kako ste zamislili, trebaće vam više vremena nego što pretpostavljate. Boemski način života će donekle da vas udalji od osobe do koje vam je stalo i da ugrozi vaše zdravstveno stanje. Prekontrolišite bubrege.

LAV 23. juli – 22. avgust

Imaćete, kao i uvijek, rezervni plan i uspjećete da na vrijeme završite sve što ste počeli. Potražite savjet stručnjaka ili prijatelja ako namjeravate da ulažete u nekretnine. Nemojte biti brzopleti, kako ne biste kasnije zažalili. Voljenoj osobi ne dajite lažna obećanja, ako niste spremni na posljedice zbog svojih postupaka. Povremene masaže će vam pomoći da se opustite.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Pokažete li da posjedujete diplomatske sposobnosti i da znate šta tačno želite, uslijediće izvanredan poslovni uspjeh. Budite oprezni u radu sa Blizancima i Jarčevima, naročito ako blisko sarađujete. Mogući su konflikti sa partnerom jer ćete od njega da očekujete nešto što nije u stanju da vam ponudi. Planirate li kraći put, pružiće vam se mogućnost da se zabavite. Jačajte imunitet.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Bićete prezadovoljni postignutim poslovnim rezultatima. Pohvale će stizati sa svih strana, što će vam davati snagu i podsticati na zalaganje. Oduševljeni ste osobom koju ste nedavno upoznali, neprestano ćete o njoj razmišljati, telefonirati joj i nastojati da što više budete zajedno. Pazite da pretjerivanjem ne postignete suprotno od željenog. Nesanica.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Koristićete svaku priliku da popravite materijalno stanje i preuzimati na sebe previše dodatnih obaveza. Značajne promjene su pred vama, iznenada ćete zaboraviti na oprez te konačno početi da radite ono što vam se odavno sviđa. Vrijeme će pokazati da li je moguće pobjeći od stvarne prirode. Stres će vas stići svaki put kada budete nastojali da ugušite osjećaje.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Trudićete se da učvrstite finansijsku poziciju i većina vaših planova će se realizovati. Bićete pod velikim uticajem bliskih osoba i nastojaćete da im udovoljite po svaku cijenu. Očekuje vas poznanstvo s veoma zanimljivom osobom koja će da unese priličan nemir u vaš život. Posvetite malo više pažnje izgledu, vodite računa o tome šta i koliko jedete.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Konačno će se posao odvijati onako kako ste zamislili, nemate se na šta žaliti. Okolnosti će biti na vašoj strani i nećete više moći da se pravdate neubjedljivim izgovorima. Ako se bavite nekom javnom djelatnošću, očekuju vas značajna priznanja. Zbog kapricioznog ponašanja prema partneru, on neće znati kako da se ponaša. Kvalitetnije se hranite, zaboravite slatkiše.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Početkom narednog perioda će prilično da poraste vaš poslovni autoritet. Uspjećete u pokušaju da vlastitu energiju usmjerite samo na određeni cilj dok ne postignete ono što želite. Biće veoma naglašen vaš odnos prema djeci ili mlađim članovima porodice. To će pomoći da izgladite nedavne sukobe nastale zbog vašeg čestog odsustva. Nećete imati zdravstvenih problema.

RIBE 19. februar – 20. mart

Uz određenu dozu mudrosti i profesionalnog takta pokušajte da se nametnete saradnicima koji imaju važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Ne krijete velika očekivanja u svakom pogledu, posebno kada je riječ o vlastitim interesima. Nedostaje vam potpun uvid u događaje koji zaokupljaju partnera, te mu izgleda da ignorišete postojeće probleme. Moguća prehlada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...