Horoskop

od 22.1. do 12.2.2021.

OVAN 21. mart – 20. april

Kao da su vam početkom godine karakter i autoritet ojačali. Uspjećete u pokušaju da svoju energiju usmjeravate samo na jedan cilj sve dok ga ne ostvarite. Biće veoma naglašen vaš odnos prema djeci ili bliskim članovima porodice, što će pomoći u rješavanju starih nesporazuma. Ovnovi koji su u dugoj vezi razmišljaće o braku, a slobodni će se dosađivati. Manje pušite.

BIK 21. april – 21. maj

Na radnom mjestu vas očekuju veliki izazovi, bićete prinuđeni da se sukobite sa vlastitim željama te da ideale pomirite s ambicijama. Želite li da iskoristite šansu za lični razvoj morate biti i pažljiviji i objektivniji. Na ljubavnom planu bi nesklad između razuma i osjećaja mogao dovesti do svađe, a partner će vas dodatno nervirati glumljenjem ravnodušnosti. Grlobolja, utoplite se.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Godina je počela mnogo bolje nego što ste se nadali, pa nemate razloga za brigu. Imaćete dovoljno energije da završite određene projekte, a možete i da prihvatite svaki novi ponuđeni izazov. Zahvaljujući bliskoj osobi moći ćete da realizujete najveći dio vaših snova. Neće biti nikakvih neprilika ni sukoba na putu ka sreći u ljubavnom životu. Redovnije kontrolišite krvni pritisak.

RAK 22. juni – 22. jul

Očekuju vas različita poboljšanja, unapređenje ili šansa da poboljšate finansijsku situaciju. Nemate razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Prolazna finansijska kriza će vas dodatno motivisati da prihvatite neke nove poslovne kombinacije. Ukoliko vam se pruži prilika da popravite odnos s partnerom, nemojte da je propustite. Čuvajte se povreda.

LAV 23. juli – 22. avgust

Moraćete pravilno da uskladite profesionalne želje i mogućnosti. Bićete zabrinuti zbog poslovnog statusa i nećete htjeti da se pomirite sa standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražićete efikasniji način rada kako biste unaprijedili svoju poslovnu poziciju. U skladu s vlastitim temperamentom odgovorite na partnerov izazov, nemate razloga da sumnjate u ljubavnu sreću. Zdravije se hranite.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Pred vama je period izrazito pojačanih tenzija koji će tražiti mnogo snage, strpljenja i razumijevanja. Neke Djevice će iskomplikovati sebi život nemarnim odnosom prema novcu, trošeći preko svake mjere. Partner je napravio manji propust zbog kojeg nepotrebno pravite dramu. Iako ste oboje osjetljivi, nemojte dodatno otežavati situaciju. Moguća urinarna infekcija.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Ne razmišljajte previše kada je posao u pitanju, niste u situaciji da birate i iskoristite svaku priliku koja će vam donijeti zaradu. Vratite dugove, ne posuđujte novac i ne dižite novi kredit. Vage rođene u septembru će se konačno odlučiti na brak i djecu, dok one koje nisu u vezi moraju da razmisle o preoštrim kriterijumima kada je suprotni pol u pitanju. Više spavajte.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Adekvatna saradnja i podrška kolega bitni su preduslovi vašeg eventualnog uspjeha. Konačno ćete postati svjesni da sami ne možete mnogo postići. Pričuvajte se neprijatnosti u nastupajućem periodu, posebno ako imate tajnu simpatiju ili vezu. Očekuju vas burna dešavanja, dobro razmislite šta želite od odnosa u kojem se trenutno nalazite. Zdravlje bez promjene.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Potrebno je da što prije zauzmete čvrst stav u poslovnoj situaciji koja traži drastične odluke. Nećete vam biti lako, pojedinci će vam nametati određene zaključke, ali morate biti uporni. Kako biste bili sigurni šta želite od partnera, morate da se osamite i dobro razmislite. Slobodnim Strijelcima bi poznanstvo s jednim Lavom moglo potpuno da preokrene život. Nesanica.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Što prije pokušajte da riješite novonastale finansijske probleme, novac vam je neophodan da biste povratili mir i mogli s mirom da se posvetite poslovnim zadacima. U ljubavi ćete osjećati zasićenje, ali nećete imati dovoljno snage da nešto poduzmete. Biće vam potrebna podrška najbližih pri donošenju nekih odluka. Promijenite način ishrane i bolje ćete se osjećati.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Izbjegavajte po svaku cijenu neprijatne razgovore s pretpostavljenim, status i finansijsko stanje će se polako popravljati. Ne upuštajte se samo u poslovne avanture jer ste postoji mnoštvo nedoumica koje nećete moći brzo da riješite. Uživajte u srećnim ljubavnim trenucima i ne obraćajte pažnju na zavist koja vas okružuje. Provodite više vremena na otvorenom.

RIBE 19. februar – 20. mart

Ne donosite preuranjene zaključke, ali i ne odustajte od svojih poslovnih principa. Budite oprezni i ništa nemojte da prepuštate slučaju. Događaji na ljubavnom planu krenuće neočekivanim tokom. Već dugo izbjegavate suočavanje s jednom istinom iz straha da vam se rezultat neće svidjeti; vrijeme je da to učinite. Imunitet vam je slab, čuvajte se viroza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...