Horoskop

od 1.10. do 5.11.

OVAN 21. mart – 20. april

Ukoliko vam je imalo stalo da poboljšate poslovnu poziciju, morate jasno definisati ciljeve. Bez suvišnih komentara promijenićete ponašanje poslije kritike upućene na vaš račun od strane bliskog saradnika. Pokušajte biti što profesionalniji, isključite osjećaje. Mogući su iznenadni izdaci na kućanske aparate ili popravke. Obradovaće vas iznenadna posjeta prijatelja.

BIK 21. april – 21. maj

Shvatili ste da se s nekim ljudima nema smisla boriti, ali ne morate ni da im se pridružite. Ograničite druženje isključivo na poslovne kontakte i ne upuštajte se u prevelike rasprave. Iskoristite maksimalno trenutke odmora i ne mislite na posao barem tada. U društvu partnera zaboravljate na sve brige i kao da osim vas dvoje ništa ne postoji. Bićete puni energije i dobro se osjećati.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Na radnom mjestu će i dalje biti tenzija, a vama će uspjeti da se isključite i nećete obraćati pažnju na stvari koje vas se ne tiču. Imate li kakvih sumnji kada je u pitanju vaš trenutni način života? Razmislite li o načinu rada i o kritikama bliskih ljudi, shvatićete da nemate samopouzdanja kao nekad. Prekinite veze zbog kojih se ne osjećate dobro i uživajte u samoći. Glavobolja.

RAK 22. juni – 22. jul

Atmosfera na radnom mjestu će se znatno popraviti, ali nećete biti zadovoljni rezultatima i odnosima s nekim kolegama. Mnoge ste idealizovali, pa otkrivanje nečijeg pravog lica doživljavate kao svoj poraz. Pogrešno procjenjujete ljude, a to vrijedi i za ljubavni život. Mnogo puta ste se prevarili i sada ne vjerujete ni osobi kojoj je iskreno stalo za vas. Kontrolišite pritisak.

LAV 23. juli – 22. avgust

Neobičan raspored planeta pružiće vam mogućnost da postignete jedan dugoočekivani cilj. Ništa vam neće pasti s neba i moraćete se maksimalno potruditi, ali dobro znate da u rukama imate sve adute. Nije dobar trenutak za rješavanje problema nastalih na sentimentalnom planu. Suviše ste koncentrisani na posao. Obratite pažnju na signale koje vam šalje organizam.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Izbjegavajte važnije poslovne kontakte i rasprave sa saradnicima kada ste loše raspoloženi. Počeli ste da brojite dane do vikenda, ne možete se dovoljno koncentrisati na izvršavanje najjednostavnijih zadataka, a dosta vam je i ranog ustajanja. Osjećate veliku potrebu da pobjegnete od svakodnevnice, pomoći će vam promjena sredine i blizina bliskih ljudi.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Pokušajte da u narednom periodu izbjegnete poslovne poteze u koje niste sasvim sigurni. Ne donosite ishitrene odluke, posavjetujte se sa saradnicima i izbjegnite preuzimanje odgovornosti. Često mijenjate stranu u pokušajima da svima udovoljite, što, naravno, nije moguće. Nekom drugom biste prigovarili zbog takvog ponašanja. U ljubavnom životu očekuju vas bitne promjene.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Pred vama je veoma značajan period. Kako se dosad radilo samo o izvršavanju nekih zadataka, sada ćete, za promjenu, morati da zauzmete čvrst i odlučan stav. Pred vama su nimalo lake odluke, ali nemate drugog izbora. Biće i pobjednika i poraženih, a vi znate na kojoj strani želite biti. Manje zdravstvene smetnje nastaće kao rezultat stresa, umora i nedovoljno sna.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Ako se pomalo pribojavate da nećete moći da odgovorite svim poslovnim izazovima, ne brinite. Bićete puni energije, pa vas i na radnom mjestu i u privatnom životu ništa neće zaustaviti. Kada vam se neka osoba svidi, jednostavno ne želite vidjeti njene mane. Pokušajte biti barem malo realniji i nećete se razočarati. Stigao vas je umor, vrijeme je za duži odmor.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Neće biti važnijih dešavanja ni zahtjevnih zadataka na radnom mjestu, pa ćete moći malo da odahnete prije nego zvanično počne godišnji odmor. Što se tiče privatnog života, nakon dugotrajnog odlaganja iskrenog i konretnog razgovora, više nemate kud. Neće biti onako kako očekujete, pa budite spremni na značajne promjene i kompromise. Zdravlje bez promjene.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Teško će vam padati izvršavanje poslovnih obaveza jer nećete biti u najboljoj formi. Stanje bi se još moglo pogoršati zbog neslaganja s okolinom ili eventualnih sukoba sa bliskim saradnicima. Nemojte pretjerano da se nervirate, neće trajati dugo. Ako još niste iskoristili odmor, pravo je vrijeme da to učinite. Na ljubavnom planu neće biti značajnijih promjena.

RIBE 19. februar – 20. mart

Pozitivan period se nastavlja, pokušajte da ga iskoristite najbolje što znate i umijete. Zvijezde vas podržavaju na poljima komunikacije, poznanstava i putovanja. Družite se, sklapajte prijateljstva i dogovarajte nove poslove. Partnerom niste zadovoljni jer ste vezu započeli samo da pobjegnete od samoće. Budite otvoreni i steći ćete dobrog prijatelja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...