Horoskop

od 4.6. do 9.7.2021.

OVAN 21. mart – 20. april

Finansijska situacija je stabilna, s otvorenim mogućnostima za dodatnu zaradu. Tokom narednog perioda imaćete dosta obaveza na radnom mjestu. Bez obzira na njihov broj potrudite se da budete što efikasniji i temeljitiji. Pokušajte da što prije izgladite nesporazume s partnerom, čekanje vam neće biti od velike pomoći. Češće pauzirajte, redovnije jedite i bolje ćete se osjećati.

BIK 21. april – 21. maj

Bez obzira koliko se trudili, planovi koje ste odavno zacrtali moći ćete da realizujete tek krajem narednog perioda. Zato je bolje da čuvate energiju i sačekate povoljniji period. Dobra komunikacija s partnerom otvoriće vam oči i postaćete svjesni njegovih kvaliteta koje dosad niste primjećivali. Negativnu energiju i stres oslobodite fizičkim aktivnostima.

BLIZANCI 22. maj – 21. jun

Dosadašnji izvor zarade neće moći da pokrije nove i nešto uvećane troškove. Bićete veoma praktični, obavljaćate poslove profesionalno i pažljivo, ali će vam novac biti velika briga. Nije pravo vrijeme za obnavljanje stare veze, neka se sve završi na prijateljskom odnosu. Ne pretjerujte sa slanom i prezačinjenom hranom, i nestaće stomačni problemi.

RAK 22. juni – 22. jul

Imaćete posla preko glave, a pružiće vam se i povoljna mogućnost za sjajnu saradnju. Stare i nove poslovne obaveze smjenjivaće se neumoljivim tempom, Na ljubavnom planu vladaće zatišje, što će predstavljati svojevrsno olakšanje obzirom na angažovanost na radnom mjestu. Osjećate nedostatak energije, što je uticaj planeta na vaš znak. Jačajte imunitet!

LAV 23. juli – 22. avgust

Pred vama je veoma povoljan period, možete da očekujete i novčani dobitak i priznanje za uloženi trud. Ali, nećete stati i imaćete potrebu za daljnjim dokazivanjem. Ako ste u vezi, stvari konačno kreću sa mrtve tačke i bolje ćete se osjećati zbog toga. Tražite li još uvijek idealnog partnera, opet slijedi razočarenje. Hronične zdravstvene tegobe na pomolu.

DJEVICA 23. avgust – 22. septembar

Pomalo ste se izgubili u mnoštvu obaveza, a vaše sposobnosti za organizaciju kao da su odjednom nestale. Što prije shvatite koji su vam prioriteti i krenete u njihovu realizaciju, biće vam lakše. Iskoristite povoljan period za rješavanje ljubavnih problema, tu neće biti nikakvih smetnji. Umorni ste, ali to neće negativno uticati na zdravstveno stanje.

VAGA 23. septembar – 22. oktobar

Budete li se po svaku cijenu forsirali na radnom mjestu, nećete imati nikakve koristi od toga, samo ćete gubiti vrijeme i energiju. Ne postavljajte nerealne ciljeve, pa ćete biti manje nervozni. Ako ste u braku, očekujte nagle i neobjašnjive promjene u ponašanju partnera, a usamljene Vage iznenadiće jedan poziv. Izbjegavajte sukobe, bolje ćete spavati.

ŠKORPIJA 23. oktobar – 21. novembar

Ne odbijajte ponudu za dodatnu zaradu. Od velike koristi biće poziv na neki sastanak ili seminar, upoznaćete sjajne ljude i steći novo znanje. Na ljubavnom planu je neizvjesno, niste u stanju definisati osjećaje, a partner vam sve otežava svojim pasivnim ponašanjem. Skloni ste depresivnom raspoloženju, pa malo češće izlazite u veselom društvu.

STRIJELAC 22. novembar – 21. decembar

Iako ste prestali da se nadate, konačno će se stvoriti povoljni uslovi za napredovanje na radnom mjestu. Sada je na vama da date sve od sebe i upustite se u rješavanje problema koji će da donesu velike promjene. Partner nije zadovoljan vašim odnosom, ne prećutkujte ono što vam smeta. Boravite što više na otvorenom, bolje ćete se osjećati.

JARAC 22. decembar – 20. januar

Poslovne planove će pokvariti ponuda da otputujete, što vam otežava ionako komplikovanu situaciju. Intenzivan period još uvijek traje, a snage nemate ni približno kao na početku. Ne posuđujte novac ako baš ne morate, teško ćete vratiti dug. Zbog manjeg nesporazuma moraćete dokazivati ozbiljnost osjećaja prema partneru. Stres bi mogao da oslabi već narušen imunitet.

VODOLIJA 21. januar – 18. februar

Iako vam je novac potreban više nego ikad, moraćete drugačije da se organizujete, jer ovaj tempo nije preporučljiv na duge staze. Tokom narednog perioda vrijeme ćete uglavnom provoditi u pokretu, a poslove završavati u zadnji čas. Partner je zbunjen vašim ponašanjem, biće ljut, nezadovoljan i uznemiren. Odmor vam je prijeko potreban, ne odlažite ga.

RIBE 19. februar – 20. mart

Najviše posla imaćete početkom ljeta, kada baš i nećete biti raspoloženi za rad. Odlagali ste obaveze, nagomilale su se u tolikoj mjeri da biste ih najradije prepustili nekom drugom. Što i nije loša ideja, naprotiv. Na ljubavnom planu su moguće promjene nabolje, bez obzira da li ste u braku ili u tek početoj vezi. Pozitivno razmišljajte i izbjegavajte samoću, druženje će vam goditi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...