Horoskopski parovi koji zauvijek ostaju zajedno

U nekim vezama svađe i nesuglasice često dovode do rastanka, no postoje oni koji će uvijek sve riješiti i njihova će veza opstati bez obzira na sve. Ako je vjerovati astrologiji, tri horoskopska para su jača od svega. Evo i koja su to.

spot_img

Lav i Vaga

Lava i Vagu ispred svega veže prijateljstvo. Lav će se prema Vagi ponašati zaštitnički, no često je nagle naravi. Pri tome će Vaga biti njegov glas razuma i savjetnik.

Kada Lav osjeti da mu Vaga nije potpuno posvećena i da postoji mogućnost da je gubi, pokušaće je pridobiti iznenađenjima. Njihove svađe su žustre, no Lav će nakon toga Vagi dati vremena da razmisli i tako pokušati spasiti vezu, navodi Atma.

Djevica i Vodolija

Djevica i Vodolija imaju različite poglede na svijet, no njihova povezanost briše sve razlike. Problemi mogu nastati kada Djevica zbog nečeg počne prigovarati. Vodoliji će to dosaditi pa će im prekid izgledati kao najbolje rješenje. No Djevica i Vodolija ostaće i dalje u kontaktu te će si nakon nekog vremena početi nedostajati. A kada se opet nađu, ostaće skupa zauvijek.

Strijelac i Riba

Kada dođe do nesporazuma između Strijelca i Ribe, oni će o tome pričati svima i tražiti podršku. No kasnije će patiti jedno za drugim i pokušati ostvariti kontakt. Na kraju odlučuju dati šansu jedno drugome bez obzira na sve i njihov odnos postaje neraskidiv.

index.hr

Možda vas zanima

NEDAVNO OBJAVLJENO