Nedavno objavljeno

Horoskopski znakovi koji imaju sreće u ljubavi

Neki horoskopski znakovi imaju više, a neki manje sreće u ljubavi. Sigurno ste na društvenim mrežama, kao i u stvarnom životu, pročitali ili čuli izjave da neko ne želi biti u vezi s osobom koja je rođena u horoskopskom znaku koji im nikako ne odgovara.

Ako ste rođeni u znaku Ribe, imamo super vijesti za vas – vi ste horoskopski znak koji vlada spojevima. Imate osjetljiv, osjećajan i šarmantan karakter, zbog čega ste savršeni sagovornici partnerima.

Ovo je dokazano istraživanjem američke kompanije OnePoll. Prema njemu, samo sedam posto ispitanika odbilo je otići na drugi sastanak s Ribom. U ljubavnoj vezi Ribe su najbolje usklađene s ljudima rođenima u znaku Raka ili Škorpiona.

Riba nije jedini znak koji ima sreće u ljubavi. Vrlo popularni su i samouvjerena Vodolija, pouzdani Jarac, pošteni Strijelac, ali i vesela Vaga. Istraživanje je pokazalo da je najviše ljudi odbilo otići na drugi sastanak s Blizancima i oni su na vrhu liste “nikad više”. Od znakova koji loše prolaze na sastancima su još Rakovi, Bikovi, Ovnovi i Lavovi.

index.hr

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

MODA

Zdravlje

Recepti