spot_img

Horoskopski znakovi koji imaju sreće u ljubavi

spot_img

Neki horoskopski znakovi imaju više, a neki manje sreće u ljubavi. Sigurno ste na društvenim mrežama, kao i u stvarnom životu, pročitali ili čuli izjave da neko ne želi biti u vezi s osobom koja je rođena u horoskopskom znaku koji im nikako ne odgovara.

Ako ste rođeni u znaku Riba, imamo sjajne vijesti – vi ste oni koji vladaju sastancima. Imate osjetljiv, osjećajan i šarmantan karakter, zbog čega ste savršeni sagovornici partnerima. Ovo je dokazano istraživanjem američke kompanije OnePoll. Prema njemu, samo 7% ispitanika odbilo je da ode na drugi sastanak s Ribama. U ljubavnoj vezi Ribe su najbolje usklađene s osobama rođenim u znaku Raka ili Škorpije.

Riba nije jedini znak koji ima sreće u ljubavi. Vrlo popularni su i samouvjerena Vodolija, pouzdani Jarac, pošteni Strijelac, ali i vesela Vaga. Istraživanje je pokazalo da je najviše ljudi odbilo da ode na drugi sastanak s Blizancima i oni su na vrhu liste “nikad više”. Od znakova koji loše prolaze na sastancima su još Rakovi, Bikovi, Ovnovi i Lavovi.

index.hr

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO