Horoskopski znakovi koji nemaju sreće u ljubavi

Svi poznajemo ljude kojima ne polazi za rukom ostvariti dugu i srećnu vezu. Možda imaju prevelike zahtjeve, možda ih privlače pogrešne osobe ili su jednostavno emocionalno nedostupni. Za ove se znakove u astrologiji smatra da imaju najmanje sreće u ljubavi:

Ribe

Ribe posmatraju svijet kroz ružičaste naočarle. One idealizuju partnera pa se razočaraju kad shvate da je on obična osoba od krvi i mesa. Imaju nerealne želje i zahtjeve koje je nemoguće ispuniti, zbog čega su mnogi njihovi odnosi već u samom startu osuđeni na propast. Osim toga, od svih su znakova najsklonije tajnim vezama koje im ne mogu donijeti sreću.

Rak

Ovi su ljudi osjećajni, topli i brižni, ali i prilično zahtjevni. Kada nekoga vole, daju cijelog sebe, no često ne dobijaju isti tretman. Lako izgube svoju osobnost u vezi, a zbog želje da ugode voljenom stavljaju svoje potrebe u drugi plan. Zbog toga, kao i zbog činjenice da ih partner s vremenom počne uzimati zdravo za gotovo, lako postanu nesrećni u vezi.

Jarac

Jarci su najhladniji znak pa ih je teško zamisliti u romantičnom raspoloženju. Ipak, hladnoća je samo maska kojom se žele zaštititi od razočarenja. Posebno im se teško pred nekim opustiti i otvoriti jer uvijek očekuju najgore od ljudi, a zbog straha od intimnosti često su sami i nesrećni. Iako se za njih to na prvu ne bi reklo, oni su sposobni duboko voljeti i patiti zbog ljubavnog gubitka.

index.hr

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno