Nedavno objavljeno

Humanitarna akcija zaposlenih Hipotekarne banke

  • Humanitarna akcija zaposlenih Hipotekarne banke – aplauzmedicinarima.me
  • Online platfroma za donacije startovala uplatom zaposlenih Hipotekarne banke u iznosu od 8.130,00 eura

Tim zaposlenih Hipotekarne banke, u saradnji sa Studijom za interaktivni dizajn “Fleka”,  pokrenuo je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava preko onlajn platforme www.aplauzmedicinarima.me 

”Cilj ove akcije je sakupljanje sredstava za kupovinu zaštitne opreme za sve radnike u zdravstvu. Naime, smatramo da potrošnog, zaštitnog medicinskog materijala koji je potreban zdravstvenim radnicima u ovim vremenima, ne može biti dovoljno. Cilj nam je da sakupimo iznos od 50.000€”, pojasnili su zaposleni iz Hipotekarne banke, koji su inicirali ovu akciju.

Prvi donatori su zaposleni u Hipotekarnoj banci, a uplatom zajednički prikupljene sume od 8.130,00 eura platforma je zvanično puštena u rad.  Zaposleni u Hipotekarnoj banci, svojim primjerom, pozivaju klijente, saradnike, prijatelje i ostala fizička i pravna lica u Crnoj Gori, ali i van nje, da ih slijede.

Zaposleni u Hipotekarnoj banci poručuju: ”Neka ova donacija bude naš najjači aplauz medicinarima, a ova akcija dokaz da smo i u kriznim momentima najbolji tim!”

Latest Posts

Lifestyle

Ljepota

Zdravlje

Recepti