spot_img

INDIRA FORZA predstavlja novu pjesmu

spot_img

„ Istina i laž“ prava je ljetna pjesma s latino prizvukom. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ograničavati, tako da od njezinog albuma koji izlazi početkom srpnja očekujte neočekivano.

„ Pjesma Istina i laž oduševila me na prvo slušanje, glazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara , baš kakva treba biti, pravi latino-ljetni hit!“- izjavila je  Indira koja pršti seksepilom u novom spotu koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije hrvatskih dizajnerica  Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot. Glam team Vikler i ruž pobrinuo se da Indira blista u novom spotu s kojim najavljuje izlazak albuma i ljetnu koncertnu turneju čije datume pratite na facebook stranici Indira Forza.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO