Inspiracija za svaki dan: Hajdi Klum demonstrirala kako se nosi bijela boja

Njemačka manekenka Hajdi Klum posljednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi sudije američkog šoua ‘Supertalent’ i, skoro bez izuzetka, svako njeno pojavljivanje u emisiji je prava modna inspiracija.

Bijela boja je sinonim toplog vremena, ali je mnogi izbjegavaju ili je uopšte nemaju u svom ormaru, jer kako kažu, izazov je za nošenje. Ovu tezu je nedano u potpunosti opovrgla ljepotica Hajdi Klum, koja je u različitim odjevnim varijantama bijelu boju ponijela kao od šale.

U prvoj odjevnom izboru, prilikom dolaska na set emisije u Los Anđelesu, tanana plavuše se opredijelila za bijelu midi haljinu. Jednostavan komad na bretele je nadogradila kaišem i sandalama od zmijske kože, a celokupni izgled je zaokružila sivom tašnom.

Jednostavno i efektno – složili su se modni znalci!

Drugom modnom opcijom Njemica nas je vratila u eru osamdesetih i to kombinezonom sa naglašenim džepovima na grudima i pantalonama. Ovdje je kaiš imao bitnu ulogu, jer je naglasio savršenu figuru harizmatične Hajdi, a primijećeno je da u detaljima nije štedjela! Velika bijela tašna, čizmice na špic i crno-bijele naočare dale su pravi disko šmek i nadogradile su cio izgled.

 

Možda vam se dopada

Komentari

učitavam...