spot_img

Ispričana najsvečanija Bajka do sada

spot_img

Od 1. do 3. februara u podgoričkom šoping molu Delta City održano je jubilarno deseto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Centralni atrijum Delte transformisan je u impresivan izložbeni prostor u kome su brojni mladenci mogli da pronađu sve što im je potrebno za najsvečaniji dan u životu. Agencija Memento marketing i komunikacije okupila je 26 ponuđača proizvoda i usluga iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja. Predstavili su se agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni ateljei, kuće ljepote, restorani, poslastičari, fotografi, snimatelji, firme koje iznajmljuju tonsku i rasvjetnu opremu i specijalne efekte za proslave, kao i kreativne radionice koje izrađuju modne detalje za mladence.
Sajam je svečano otvoren revijom ekskluzivnih vjenčanica. Salon vjenčanica Naši snovi predstavio je modele iz najnovijih kolekcija brendova Pronovias, Demetrios, White one i St. Patrick, salon Bella Pepeljuga se predstavio sa modelima Demetrios, Cosmobella i Eddy K dok je Modni atelje Sreća predstavio modele srpske dizajnerke Vladanke Cerić. Nakon revije posjetioci i učesnici su se počastili slavljeničkom tortom poslastičarnice Marina.
Kuća mode i ljepote Zoran i Farmasi Montenegro su u subotu održali bjuti sesije, fotograf Boško Purić i Photobooth Montenegro održali su foto-sesije dok su restorani NewYork, Imanje/restoran Salaš 23 i poslastičarnica Marina organizovali degustacije. U popodnevnom dijelu programa održana je revija vjenčanica i svečanih haljina Modnog ateljea Sreća tokom koje je prikazano osam modela vjenčanica i dvije svečane toalete dizajnerke Vladane Cerić. U večernjem terminu organizatori su priredili svečani koktel povodom 10 godina sajma, te ugostili bivše i sadašnje učesnike, predstavnike medija i poslovne partnere. Gosti su uživali u nastupu Muzičkog kolektiva Kino Kultura i nazdravili Henkell pjenušavcem.
U nedjelju su ponovo tokom dana organizovane bjuti sesije, foto-sesije i degustacije, a u večernjem terminu održana je revija Snovi u bijelom by Anastasija, salona vjenčanica Anastasija. Na kraju programa organizovano je izvlačenje dobitnika nagradne igre Doživi Bajku, u kojoj su učestvovali posjetioci sajma, nakon čega je organizator uručio zahvalnice i počastio ih tortom.
Na ovogodišnjoj Bajci učestvovali su: agencija Happy weddings&events, Jelena Mlađenović wedding&event design, saloni vjenčanica Naši snovi, Bella Pepeljuga i Anastasija, Modni atelje Sreća, Modni krojački atelje LidaMard Bride, Imanje/restoran Salaš 23, restoran Sport Club, restoran NewYork, poslastičarnica Marina, Erste banka, Bane Kljajić Wedding video, Boško Purić Photography, Vedran Ilić Photography, PhotoBooth Montenegro, Foto&Video Studio Art, Angie&Me, Kuća mode i ljepote Zoran, Atelje Manufaktura, Mapet shop pozivnice, Farmasi Montenegro, Monte Sound, Nakit Stella, Ukrasi i nakit za vjenčanja i portal Svadbasvadba.me. (Foto Boško Purić Photography)

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO