spot_img

Ivana Popović Martinović predstavila spot za novi singl “Poljupci”

spot_img

Crnogorska kantautorka Ivana Popović Martinović, u društvu brojnih kolega, prijatelja i predstavnika medija predstavila je u bašti lokala “Street bar” u Podgorici spot za numeru  “Poljupci”. Muziku za ovu baladu komponovao je Slavko Milovanović, dok su se za aranžman pobrinuli Vladan Popović Pop i Marko Milatović. Tekst pjesme napisao je Ivanin suprug Ljubiša Martinović.
Kadrovi spota snimljeni na nekoliko predivnih lokacija širom Crne Gore, među kojima su Krnovo i Slano jezero, u potpunosti dočaravaju tekst pjesme, koja je nadahnuta velikom, istinskom ljubavlju i nježnošću. Osim Ivane u spotu se pojavljuju i njeno dvoje djece, kao i crnogorski glumci Momo i Marta Pićurić, i njihov sin Vladimir.  

Najavu promocije spota, prvog koji je Ivana snimila, pratila je interesantna kampanja u okviru koje je crnogorska pjevačica intervjuisala svoje kolege muzičare i prijatelje Tinu Džankić, Andrijanu Božović, Anitu Popović, članice sastava “Frajle”, Nena Murića, Ninu Žižić, Mirjanu Delić i brojne druge. Cilj je bio da se pronađe odgovor šta je ono što ljubav čini snažnom, jakom i dugovječnom.
Nakon ove numere, Ivana nastavlja sa radom na novim pjesmama. U pripremi su dva nova singla kao i obrada poznate starogradske pjesme ”Sejdefu majka buđaše”.

Možda vas zanima

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU

NEDAVNO OBJAVLJENO